Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Zar ona uopće može biti mentor?Bok , jel ima netko iskustva sa pisanjem diplomskog kod L.Ofak?!
Pozz
Bok , jel ima netko iskustva sa pisanjem diplomskog kod L.Ofak?!
Pozz
Zar ona uopće može biti mentor?
VAŽNO!!!za one koji ne znaju... tema se od sada može zatražiti i kod ASISTENATA ( ne samo kod profesora koji imaju magisterij)
Da ali treba uzeti u obzir da je pravo 4-godišnji studij, a mi smo trogodišnji i zato im je stavljen rok godinu dana duže nego nama. Na višoj tekstilnoj je ista situacija - ako ne diplomiraju do 30.9. ne samo da padaju pod bolonju, nego trebaju položiti i državnu maturu da bi mogli na bolonju - ne bi se čudila da i kod nas bude tako.Sve je to malo blesavo.
Bilo bi presmiješno da u devetom položiš zadnji ispit, recimo na drugom roku, i iz nekog razloga ne uspiješ diplomirat u tih nekih dva tjedna do 30.9., a imaš gotov diplomski i da te onda bace na bolognu. Što znači još dodatnih pet ispita i još nekih, ne znam točno, 5000 kn ili više za platit. Užas!
S tim da je taj rok do 30.9.2010. na nekim fakultetima produžen do 30.9.2011., recimo na pravu, političkim znanostima, grafičkom.
Po meni bi bilo u redu da javiš profesorici da si odustala od teme. Znam da neki od njih ne vode baš evidenciju i daju teme bez obzira jesu li je već dodijelili nekome. No, smatram da bi ipak trebala javiti u slučaju da ona vodi evidenciju, tako da može temu dati drugom studentu, ipak je nestašica tema na našem studiju.da li se moze promijeniti tema za diplomski??naime,bila sam na konzultacijama i profa mi je potpisala taj papir ali nisam jos to odnjela u referadu,pa me zanima jel se mogu predomislit u vezi teme???
naravno da moze, ali mislim da bi iz korektnosti i pristojnosti trebala javiti profesorici da si se predomislila jer inace zauzimas nekome drugome mjesto tko bi zelio na tom predmetu pisati radda li se moze promijeniti tema za diplomski??naime,bila sam na konzultacijama i profa mi je potpisala taj papir ali nisam jos to odnjela u referadu,pa me zanima jel se mogu predomislit u vezi teme???
A ima li jos mjesta kod njega? Znas li mozda?Ima li netko iskustva za diplomski kod prof. Gotovca ?
Ako nisi predala u referadu taj žuti papir onda ti nigdje nije službeno zabilježena tema i možeš je promjeniti, jedino se slažem sa većinom da obavijestiš profu o tome - pristojnosti radi :laughing:da li se moze promijeniti tema za diplomski??naime,bila sam na konzultacijama i profa mi je potpisala taj papir ali nisam jos to odnjela u referadu,pa me zanima jel se mogu predomislit u vezi teme???
A ima li jos mjesta kod njega? Znas li mozda?[/Q
Nemam poima, idem u srijedu kod njega na konzultacije pa ću vidjeti.:mellow:
bok, ja imam temu za diplomski kod prof. Dragičevića, iskreno još nisam počela pisati jer uopće neznam kako da počnem..on kao mentor čini mi se skroz ok..a tvoji dojmovi?Je li itko imao temu iz Osnova informatike, kod prof. Dragičevića?
Indeks moraš ostaviti u referadi minimalno tjedan dana prije obrane, u referadi će ti reći kada dolaziš po indeks.Može li mi netko reći preoceduru obrane diplomskog.
Naime preko maila sam dogovorila obranu za 13.5 i sad ne znam kad moram to prijavit u referadu, kad moram indeks ostavit, kad moram papire dić ... niš ne znam ... listala sam malo ove starije postove ali nije me bilo par mjeseci pa sam malo zgubljena.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.