AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

dalhe

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Moze li mi netko reci ako zna mail od prof. Tereze iz financijskog ili neki podatak da nije mozda odsutna sa fakulteta, jer sam joj vec dva puta poslala mail da mi potvrdi temu za
diplomski rad, ali mi se ne javlja.

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

da li mogu prijaviti diplomski ako mi je ostao jedan ispit i praksa? znam da moraju biti najmanje 3 ispita, al kak ide ako je praksa?

Marinica

Moze li mi netko reci ako zna mail od prof. Tereze iz financijskog ili neki podatak da nije mozda odsutna sa fakulteta, jer sam joj vec dva puta poslala mail da mi potvrdi temu za
diplomski rad, ali mi se ne javlja.
Ja sam ju bils pitala u 10mj ali mi je rekla da je zauzeta pa sad neznam. najbolje ti ju je otić pitat na konzultacije.

Andreja

da li mogu prijaviti diplomski ako mi je ostao jedan ispit i praksa? znam da moraju biti najmanje 3 ispita, al kak ide ako je praksa?
itko??? pliz ljudi stvarno mi je hitno :mama:

martina_sk

Administrator

itko??? pliz ljudi stvarno mi je hitno :mama:
ja znam samo prema onome što nam je rekla profa jedna a to je da se tema može odabrati kad su ti ostala još 3 predmeta a ne znam jel se tu ubraja praksa. najbolje je da nazoveš referadu i pitaš.

Milka

Pošalji mail prof. Lalić-Novak, ona je zadužena za praksu pa ce ti najbolje znati reći. Ja osobno mislim da se može prijaviti bez obzira na praksu. Mail je: [email protected]

Adriana

da,može se prijaviti diplomski ako ti je ostao jedan ispit i praksa,to sam tako i ja napravila,prijavila diplomski 14.11., u ožujuku ću odraditi praksu i riješiti ispit u 1 ili 2 mjesecu ,tako da možeš i ti tako.

pozz
koliko treba imati stranica diplomski? okvirno?
hvalaa
okvirno oko 30 stranica najmanje ali ovisi o temi i profesoru kod kojeg pišeš temu.

doryca

Ovako, imam jedno pitanje (vjerojatno piše već, nemojte se ljutiti ako ponavljam,, pročitala sam sad toliko toga o diplomskim ovdje da mi se već počelo mutiti sve...)
Nakon što nađem mentora/temu i prijavim temu u referadi imam li neko vremensko ograničenje do kada moram napisati rad ili ne?
I nakon što napišem onda tek prijavljujem obranu?
Hvala!

LIV

Ovako, imam jedno pitanje (vjerojatno piše već, nemojte se ljutiti ako ponavljam,, pročitala sam sad toliko toga o diplomskim ovdje da mi se već počelo mutiti sve...)
Nakon što nađem mentora/temu i prijavim temu u referadi imam li neko vremensko ograničenje do kada moram napisati rad ili ne?
I nakon što napišem onda tek prijavljujem obranu?
Hvala!
nema vremenskog ograničenja, barem koliko ja znam.
kad napišeš rad, sa mentorom dogovaraš termin obrane i onda najmanje tjedan dana prije obrane odeš kod sanje u referadu s indeksom. u tih tjedan dana se provjeravaju ocjene, prijavnice, prosjek...

danchy13

može mi netko reci..ako uzmem diplomski iz ustavnog ..kod kojeg profesora trebam otic? kojeg mi preporucujete ? nadam se da do 2 mjeseca sljedece godine..nece bit kasno,i da još nije sve popunjeno.ako netko zna da se sve popunilo neka mi javi ili kaže kada se obicno kod njih donose te nove teme ..od početka godine ili kad?

HELENA910

Jučer sam diplomirala i moj mentor je bio profesor Ravlić! Profesor je bio izuzetno susretljiv, baš jedno lijepo iskustvo! Sve pohvale! Toplo ga preporučam kao mentora!

Leptiric_20

Jučer sam diplomirala i moj mentor je bio profesor Ravlić! Profesor je bio izuzetno susretljiv, baš jedno lijepo iskustvo! Sve pohvale! Toplo ga preporučam kao mentora!
baš sam htjela pitat ima netko iskustva s njime, jel kod njega ima obrane rada!!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks