Re: Diplomski rad
Ja sam diplomirala 29. rujna. Mentor mi je bio Luka Burazin. Uz njega, u povjerenstvu su bili Vanja-Ivan Savic i Tina Orsolic. Zahvaljujuci njima, obranu diplomskog rada zapamtit cu kao jedan od ljepsih dogadjaja u svom zivotu. Hvala!:happy:
Sto se tehnikalija tice, napisala sam rad koji je bio na citanju dva puta. Nakon prvog citanja mentor mi je naznacio sto moram izmijeniti, odnosno dopuniti. Uglavnom se radilo o tome da sam na odredjenim mjestima trebala dodati izvore, tu i tamo ispravak gramaticke ili pravopisne prirode. Sadrzajno nisam nista mijenjala jer mentor nije imao prigovore na sadrzaj ili strukturu rada. Nakon toga sam ispravljeni rad poslala mailom na drugo citanje i unutar nekoliko dana sam primila odgovor da rad mogu odnijeti na uvez. Od prvih konzultacija na koje sam odnijela rad na citanje do obrane prosla su 24 dana. Moglo je i manje jer, naravno, doslo je do administrativnih poteskoca.
Naime, kad sam dosla s indeksom i radom u referadu, ispalo je da jedna ispitna ocjena iz mog indeksa ne odgovara onoj iz zapisnika. Tu sam izgubila barem tri dana. Stoga je moja preporuka da, kad polozite zadnji ispit, u najkracem mogucem roku odnesete indeks na provjeru u referadu. Tako cete, kad vam mentor da zeleno svjetlo za uvez i obranu, imati cistu tu administrativnu situaciju.
Sto se tice mog mentora, sve najbolje o njemu: ljubazan, pristupacan, ukazuje na propuste bez arogancije, daje konstruktivne kritike, i, ono sto je meni bilo jako vazno, procitao je moj rad od prvog do zadnjeg slova. Isto kao i ostali clanovi komisije. I zbog toga jos jednom hvala jer sam u svoj diplomski rad ulozila puno truda i vremena i ne bi mi bilo drago da su ga samo "ofrlje" prosli.
Sve u svemu, jedno jako, jako lijepo iskustvo.
Cestike svima koji su takodjer diplomirali ovih dana, a onima koji nisu - samo hrabro.
:happy:
Vedrana Blazinic