AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

martina ks

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Evo i mene odgovorio mi je prof. da je pročitao rad (mislim dugo mu je trebalo) i da na njemu još ima puno posla, da se vidimo sutra na konzultacijama sad sam u brizi nadam se da ću uspijeti to popraviti ubrzo jel ak ne produže rok onda sam nadrapala.

ivaka

mislim da sam se i ja zeznula dok sam slušala druge da NE IDEM na katedru za obiteljsko :/
Diplomski kod prof. Majstorović bi svakome preporučila.
Jučer sam bila na konzultacijama (nakon što je prof. rad dobila i pročitala prošli tjedan u roku od 2 dana), dobila sam komentare i sitne korekcije koje trebam napraviti do kraja tjedna. Ako bude OK slijedeći utorak predajem uvezene radove i tjedan dana nakon toga imam obranu. Dakle, sve skupa će trajati cca 3 tjedna, od prvog čitanja do obrane.
Mislim da brže niti ne može :)

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Sto oni po starom programu pisu na naslovnoj strani diplomskog rada, ispod Drustveno veleuciliste u Zagrebu? Meni je mentor rekao "Studij javne uprave". Jel to ok ili treba "Strucni upravni studij"? Danas nikog u referadi telefonom nisam mogla dobiti.:frustrating: Hvala.

nea

Sto oni po starom programu pisu na naslovnoj strani diplomskog rada, ispod Drustveno veleuciliste u Zagrebu? Meni je mentor rekao "Studij javne uprave". Jel to ok ili treba "Strucni upravni studij"? Danas nikog u referadi telefonom nisam mogla dobiti.:frustrating: Hvala.
točan naziv je Stručni studij javne uprave (za bolonju), a ne znam dal za stari program postoji drugačiji naziv, mislim da ne bi trebalo biti, da je ipak naziv fakulteta za sve jednak.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ja sam diplomirala 29. rujna. Mentor mi je bio Luka Burazin. Uz njega, u povjerenstvu su bili Vanja-Ivan Savic i Tina Orsolic. Zahvaljujuci njima, obranu diplomskog rada zapamtit cu kao jedan od ljepsih dogadjaja u svom zivotu. Hvala!:happy:

Sto se tehnikalija tice, napisala sam rad koji je bio na citanju dva puta. Nakon prvog citanja mentor mi je naznacio sto moram izmijeniti, odnosno dopuniti. Uglavnom se radilo o tome da sam na odredjenim mjestima trebala dodati izvore, tu i tamo ispravak gramaticke ili pravopisne prirode. Sadrzajno nisam nista mijenjala jer mentor nije imao prigovore na sadrzaj ili strukturu rada. Nakon toga sam ispravljeni rad poslala mailom na drugo citanje i unutar nekoliko dana sam primila odgovor da rad mogu odnijeti na uvez. Od prvih konzultacija na koje sam odnijela rad na citanje do obrane prosla su 24 dana. Moglo je i manje jer, naravno, doslo je do administrativnih poteskoca.

Naime, kad sam dosla s indeksom i radom u referadu, ispalo je da jedna ispitna ocjena iz mog indeksa ne odgovara onoj iz zapisnika. Tu sam izgubila barem tri dana. Stoga je moja preporuka da, kad polozite zadnji ispit, u najkracem mogucem roku odnesete indeks na provjeru u referadu. Tako cete, kad vam mentor da zeleno svjetlo za uvez i obranu, imati cistu tu administrativnu situaciju.

Sto se tice mog mentora, sve najbolje o njemu: ljubazan, pristupacan, ukazuje na propuste bez arogancije, daje konstruktivne kritike, i, ono sto je meni bilo jako vazno, procitao je moj rad od prvog do zadnjeg slova. Isto kao i ostali clanovi komisije. I zbog toga jos jednom hvala jer sam u svoj diplomski rad ulozila puno truda i vremena i ne bi mi bilo drago da su ga samo "ofrlje" prosli.

Sve u svemu, jedno jako, jako lijepo iskustvo.
Cestike svima koji su takodjer diplomirali ovih dana, a onima koji nisu - samo hrabro.
:happy:
Vedrana Blazinic

Perce18

Ostao mi je samo diplomski. ako ga ne stignem do kraja 10mj. rješiti, što upisujem? Jer prošle godine sam upisala apsolventsku godinu, do kad ona vrijedi (pretpostavljam samo godinu dana), izvanredni sam student po Bologni?

lion_zg

Ostao mi je samo diplomski. ako ga ne stignem do kraja 10mj. rješiti, što upisujem? Jer prošle godine sam upisala apsolventsku godinu, do kad ona vrijedi (pretpostavljam samo godinu dana), izvanredni sam student po Bologni?
ne upisuješ ništa, već na obrani diplomskog plaćaš 500 + 250 kn, tako nekako, ali provjeri si još sa sanjom u referadi

josipa11

Ljudi, da li netko zna kako ide obrana kod prof. Grgurev?
Ako netko zna, pliiiiiz, dajte informaciju što prije jer uskoro imam obranu kod nje pa da znam što da očekujem.
Što se tiče samog diplomskog, bila mi je ok, sve je išlo mailom, i nemam nikakvih prigovora na nju.

Sanci

Društvo, molim pomoć - ostao mi je još jedan ispit, pa bih krenula u potragu za temom za diplomski. Kako se to riješava? Nađeš mentora ili barem katedru na kojoj bi htio diplomirati i oni ti ponude teme ili sam moraš naći nešto? Šta je s literaturom? Mentori pomažu i upućuju ili ti samo ocjenjuju i usmjeravaju??
Thx unaprijed!!:unsure:

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Društvo, molim pomoć - ostao mi je još jedan ispit, pa bih krenula u potragu za temom za diplomski. Kako se to riješava? Nađeš mentora ili barem katedru na kojoj bi htio diplomirati i oni ti ponude teme ili sam moraš naći nešto? Šta je s literaturom? Mentori pomažu i upućuju ili ti samo ocjenjuju i usmjeravaju??
Thx unaprijed!!:unsure:
prođi si malo tu po ovoj temi, sve ti piše :happy:

mateja

trebam pomoc pisem diplomski o odnosima s javnoscu u javnoj upravi pa ako je netko slusao taj predmet mislim da se zvao "javni odnosi u upravi " da mi kaze po kojoj su literaturi radili

mrcina

Diplomirala sam u utorak kod asistentice Ofak...bez previše razglabanja, pitala me zašto sam se na taj predmet odlučila i temu i otprilike je to bilo to...formalnosti radi... a od napisanog rada do obrane je prošlo 10ak dana.. stvarno za preporučiti svakom katedra iz upravnog...

muholovac

pozdrav..evo i ja se uhvatila u koštac sa diplomskim,imam temu iz obiteljskog prava..kod prof.Milas-Klarić, pa me zanima da li je netko bio kod nje..kakva su iskustva..

vodenjak

Zakazana mi je obrana diplomskog za četvrtak.Prije toga moram u referdu obavit administativne stvari i uplatit diplomski.Mene zanima da mi netko detaljno objasni šta sve trebam napravit,da li trebam kupit obarazac za prijavu diplomskog ili sam to već predala kad mi je tema odobrena,te koliko novaca uplaćujem i da li sve obavljam u sobi 3a kod Sanje?

jeeci

Diplomirala sam u utorak kod asistentice Ofak...bez previše razglabanja, pitala me zašto sam se na taj predmet odlučila i temu i otprilike je to bilo to...formalnosti radi... a od napisanog rada do obrane je prošlo 10ak dana.. stvarno za preporučiti svakom katedra iz upravnog...
I ja imam obranu kod nje. Poslala sam joj diplomski mailom i odgovorila je za 4 dana da predam diplomski u referadi i javim joj se da se za idući tjedan dogovorimo za obranu, ALI u referadi nisu u stanju kroz dan-dva riješiti promjenu prezimena stoga su mi odgodili sve za tjedan dana.

Znači nije ništa strašno na obrani?
I još nešto... Primjetila sam da na nekim faksevima (npr. ekonomiji), studenti prilikom obrane nose mentorima neki poklon (vino, bombonjeru i sl.) i sad mene zanima da li je takva praksa i kod nas. tek tolko da ne ispadnem bedak... :confused2:

mrcina

prije obrane će ti dati onaj papir s kojim si temu prijavila i index i s time ideš na obranu, papire koje kasnije ispuniš i uplatnicu koju uplatiš nakon obrane i zajedno joj sve ispunjeno vratiš natrag..i čekaš 15ak dana uvjerenje...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks