Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
koliko mi je poznato plaća se 250 kn..Zar se diplomski ( obrana i promocija ) ništa ne plaća ?
Ima li netko iskustva za diplomski kod prof. Gotovca ?
Mene isto zanima, ali u vezi tema za informatiku. Gdje ste trazili teme, da li sami morate naci i literaturu... Ja imam neke ideje, ali mi se sve cini preopsirno.:confused2:bok.jel mi moze netko pomoci oko tema iz ustavnog za diplomski?Gdje da trazim,profesor je rekao da pripremim sama neke teme..unaprijed hvala
Rekao mi je da si pripremim par tema i da dođem ovu srijedu na konzultacije. Mislim da je super. Kažu da vraća 3-4 puta diplomski, ali je na samom diplomskom super da uopće ne davi. Nije mi dao nikakve upute oko samoga diploskoga.Da li si bio na konzultacijama kod prof. i koje su upute za diplomski, ja imam isto temu kod njega, ali nemam neke upute za pisanje pa ako imaš neke informacije molim te da ih podijeliš.
Hvala
Ako se ne varam, pisali su kolege u prethodnim postovima. Odvrti malo unatrag... Koliko se sjecam, kazu da je O.K. Korektan i pristupacan, kao i na ispitima...dal ima tko iskustva kod sikica za diplomski???
općenito, bez obzira o kojem mentoru se radi, ako nije dao/dala neke smjernice, najbolje je složiti koncept (sadržaj) rada i donijeti na konzultacije (ili poslati mailom-ovisno o tome kako tvoj mentor inače komunicira sa studentima), čuti što ona ima za dodati/oduzeti i tek nakon toga krenuti s pisanjem.hej, je li netko imao temu iz obiteljskog prava s matičarstvom? Mentorica mi je Irena Majstorović.Tko ima iskustva s njom, nek se javi... Meni se čini ok. Ne znam uopće kak da počnem... koliko sam skužila, svi su nosili prvi primjerak rada na uvid.(kolege koji su prije diplomirali). Nije mi dala nikakve smjernice, da li da idem k njoj jer o mojoj temi nema tako puno literature(knjiga, neki članci i zakoni)...
kad sam ja bila kod njega (prije nekih cca mjesec i pol) rekao mi je da mi ne može dati temu jer ima "već 4 diplomska" i nek se javim kolegici Kostadinov.Bok,da li netko zna ima li obrane diplomskog rada kod prof.Gardasevica iz ustavnog prava?
vjeruj da je i njih u određeno vrijeme odbijala; ako uopće ta "privilegirana" grupa i postoji:dry:kad sam ja bila kod njega (prije nekih cca mjesec i pol) rekao mi je da mi ne može dati temu jer ima "već 4 diplomska" i nek se javim kolegici Kostadinov.
onda sam otišla k njoj (naravno uzalud) jer mi je rekla da drži posebnu grupu studenata (one koji su kod nje polagali poredbeno ustavno pravo). baš sam bila oduševljena!
Da baš...Nisu privilegirani, bez brige.Samo će se jako naradit za taj diplomski.vjeruj da je i njih u određeno vrijeme odbijala; ako uopće ta "privilegirana" grupa i postoji:dry:
Pozdrav, je li netko piše diplomski na katedri financijskog prava? Da podijeli iskustva s ostalima jer u prijašnjim postovima ništa ne vidim.Ja dobila temu kod prof Tereze Rogić Lugarić, da li još tko ima kod nje??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.