AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

alani

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

ja imam... upravo poslala na zavrsno citanje... :)

Times new roman, 12.. ja imam 37 strana, s proredom 1.5... i uvuci si svaki paragraf, ako nisi, ja nisam... :)

Ja sam prvi put slala već gotov rad, pa mi je vratio sto bi mogla nadopisati, gdje da malo prosirim sa svojiim misljenjem i tak... posalji mu sve, brze ce ti ici nego da mu saljes dio po dio...
Hvala ti na odgovoru .
Kad središ obranu , javi se da čujem kak je prošlo , da znam kaj mene čeka na toj obrani.

lucy

Danas sam diplomirala na Katedri za radno i socijalno pravo... Stvarno ugodno iskustvo. Mentorica mi je bila prof. Grgić. Budući da je odsutna branila sam rad pred prof. Grgurev, prof. Vukorepa i prof. Gotovac. Prof. Grgurev mi je jedina postavila par osnovnih pitanja, bila sam gotova za pet minuta.
Preporučam ovu katedru...i preporučam prof. Grgić kad se vrati... Od slanja prve verzije do obrrane je prošlo samo 15 dana...ocjena izvrstan.

sway

ja sam danas diplomirala na katedri građanskog kod prof. Ernsta.
u komisiji su mi uz njega bili još i matanovac i nikšić.
gotova sam bila za 5 min!
preporučam!!!
:laughing:

Jasna

stari sam program i dogovorila sam obranu za 21.12. da li nosim index i primjerak diplomskog Sanji u sobu 3 ili gospođi Mirjani u sobu 8?

Jasna

Diplomirala sam jučer na Katedri za Građansko :D. Mentor mi je bio prof. Marko Baretić i sve pohvale profesoru.

Martina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

DIPLOMIRALA !!!:jumping::jumping::jumping:

Radno i socijalno pravo, kod prof. Vukorepa i samo želim reći da je profesorica za svaku pohvalu!!!

hedviga

DIPLOMIRALA !!!:jumping::jumping::jumping:

Radno i socijalno pravo, kod prof. Vukorepa i samo želim reći da je profesorica za svaku pohvalu!!!
ČESTITKEEEE ŽENSKAAAAAAAAAA!!!:wink5::wink5::cool:

ružmarin

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Molim vas za malu pomoć...
Trebala bih si izabrati temu za diplomski, stari sam program, eh sad...Htjela bih uzeti temu kod nekog s kim ću moći to pitanje riješiti vrlo brzo, i bez nekih komplikacija...s tim da mi odgovara komunikacija preko mail-a jer nisam iz Zagreba pa ne mogu svako malo na faks...Jel postoji takav profesor ili profesorica, recimo iz obiteljskog, građanskog ili iz bilo čega samo da mi je što jednostavnije???Jel trebam nositi na konzultacije svoje prijedloge tema ili će mi profesor sam ponuditi da bram(tako bi mi bilo lakše)?
Ajde, kolege pomoć da se i ja ovog riješim!!!
Hvala vam unaprijed na odgovorima...

orhideja

Trebala bih si izabrati temu za diplomski, stari sam program, eh sad...Htjela bih uzeti temu kod nekog s kim ću moći to pitanje riješiti vrlo brzo, i bez nekih komplikacija...s tim da mi odgovara komunikacija preko mail-a jer nisam iz Zagreba pa ne mogu svako malo na faks...Jel postoji takav profesor ili profesorica, recimo iz obiteljskog, građanskog ili iz bilo čega samo da mi je što jednostavnije???Jel trebam nositi na konzultacije svoje prijedloge tema ili će mi profesor sam ponuditi da bram(tako bi mi bilo lakše)?

evo ja bi ti preporučila prof. vukorepa ivanu iz radnog i socijalnog prava, samo se najprije raspitaj da li ima slobodnih tema, a kasnije se može sve dogovorit preko mail-a
[email protected]

sretno!:laughing:

nelija

Jedan od takvih profesora je prof. Lana Ofak. Ja sam imala diplomski iz Općeg upravog prava (diplomirala u prosincu), a za profesoricu imam samo riječi pohvale. Sretno!!

josipa11

Hej!

Ostala još 3 ispita i konačno mogu tražiti temu za diplomski! :)
Koliko vidim ovdje, a prošla sam cijeli forum, svi jako hvale katedru iz radnog prava i dosta iz građanskog, a zanimaju me te 2 najviše.

Da li netko zna ima li još kod prof. Vukorepa slobodnih mjesta, ili kod bilo koga od njih?
I da li je njima bitna ocjena, tj. da li gledaju na to kakvu si ocjenu dobio iz radnog prava?

loli

molim vas da li netko ima saznanja kakav je diplomski iz obiteljskog prava ? kakve su prof?hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks