AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

sway

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

da li bolonja na naslovnoj stranici piše: diplomski rad ili završni rad?
kako izgleda vaša početna str?

arnela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

da li mozes jos nesto reci o njemu...ja isto kod njega imam temu, ali tek trebam nositi na prvo citanje...da li si puno morala ispravljati,da li je po tom pitanju zahtijevan...a kakva je bila obrana, jel je puno ispitivao...unprijed puno hvala

Profesor Šikić je predobar!!!naravno treba korektno napisati rad,ja sam odnijela jednom i drugi put se dogovorila za obranu.Na obrani moraš iznijeti ono o čemu si pisala i pita te jedno pitanje..Zaista jedan od najboljih profesora,vrlo smiren i nemaš se čega plašiti..sretno!!!

tea

jos bi te nešto htijela pitati...ja pišem u courieru, veličina slova 12..pa me zanima da li da i fusnote pišem u courieru, sam u veličini 10...a naslove i podnaslove da stavim u time new roman...da li će biti u redu tako kako sam ja to zamislila???hvala

arnela

jos bi te nešto htijela pitati...ja pišem u courieru, veličina slova 12..pa me zanima da li da i fusnote pišem u courieru, sam u veličini 10...a naslove i podnaslove da stavim u time new roman...da li će biti u redu tako kako sam ja to zamislila???hvala
ja sam pisala sve u times new roman,a možeš i u courieru,pa isto tako bi trebala i fusnote u courieru,profesor će ti uzeti rad i pročitati pa će ti reći da li je sve ok ,tako je meni..sretno!!!

Jasna

ima li tko iskustva sa prof. Baretićem iz građanskog? u biti me zanima koliko mu treba da pogleda rad? jučer sam mu poslala na mail i još ništa...
mislite li da ga možda trebam nazvati ili?

iskra

Diplomirala sam danas kod prof Vukorepa, sve preporuke. Iznimna mentorica, puno pomaže, cijelu komunikaciju oko diplomskog odradila sam e-mailom...
Nakon silnih godina studiranja, koje su prečesto bile ispunjene neugodnostima, što u referadi, što kod profesora, što izgubljenih prijavnica desio se happy end s diplomskim. Jedno je što je prof Vukorepa genijalna pa je bilo zadovoljstvo raditi diplomski iako sam ga tri puta ispravljala i dopunjavala, ali jutros sam uletjela u referadu (prijavila sam diplomski već ranije, ali nije mi bila napravljena provjera ocjena i žig za diplomski) pa mi je preljubazna gđa Željka sve lijepo pregledala i posložila te me poslala u sobu 10. Mrak mi je pao na oči, mislila sam da to nikak neću riješiti danas i da će me gđa Zdenka najuriti natrag otkud sam i došla ... međutim, gđe Zdenke danas nije bilo, i sve mi je riješila preljubazna teta koji inače sjedi s njom u sobi... nisam mogla vjerovati da sam na našem faksu... I još je danas radila referada i popodne, već sam predala zapisnik komisije, uplatila razliku za diplomu za prvostupnika. Predivan dan. Morala sam podijeliti s vama iskustvo

tea

Imam dva pitanja, pa ako mi netko može pomoći..pišem diplomski kod prof. Šikića...zanima me da li se i lijeva i desna margina treba uravnavati (za lijevu znam da treba, a da li treba i desna)...u uputama piše da se desna ne uravnava...ali onda mi malo neuredno izgleda...pa da li mi može tko dati koji savjet???i još me zanima da li se na svakoj stranici, gore na početku, treba povuči duga crta i na njoj napisati ima i prezime, te naziv rada? unaprijed puno hvala

maja-9

dal prof. Šikić sam zadaje temu za diplomski il treba na konzultacije doći s prijedlogom teme??

Macko

Da li je tko imao ili ima diplomski kod prof. Kostadinov iz ustavnog /poredbenog ustavnog? pa ako može malo više info. Do sad mi je prof.stvarno ok.

Nji

Da li je tko imao ili ima diplomski kod prof. Kostadinov iz ustavnog /poredbenog ustavnog? pa ako može malo više info. Do sad mi je prof.stvarno ok.

http://www.veleuciliste.hr/forum/273-diplomski-rad-8.html

Ej kolega!
tu se o tome već pisalo,par strana unazad...
prezahtjevna je brijem...moraš sam smisliti neku inovativnu temu...
ako znaš strani jezik onda po mogućnosti i da to koristiš i tako...baš moraš svoju temu skroz originalnu smisliti,istraživati i tako...
al odi pitat ak imaš ideje kaj bi pisao...
i kolko sam skužila da voli teme iz poredbenog,više nego ustavnog RH...

lolly

jel se možda zna datum promocije... meni su krajem devetog rekli daa će biti krajem desetog... od tada nikakve informacije...

zvrka

Jel ima netko iskustva sa diplomskim sa prof. Tišmom iz ekonomije javnog sektora? hvala na bilo kakvoj info! :happy:

alani

Da li tko ima diplomski iz upravnog kod Staničića ? Zanima me da li da pišem u courieru ili times new romanu i u kojoj veličini , 10 ili 12 ? Rekao mi je samo da moram imat 32 stranice sa proredom 1.5.

I da li ste vi kad ste sastavili sadržaj rada po kojem ste pisali poslali mentoru ili ste prvi put slali već gotov napisani rad ?

andrea

Da li tko ima diplomski iz upravnog kod Staničića ? Zanima me da li da pišem u courieru ili times new romanu i u kojoj veličini , 10 ili 12 ? Rekao mi je samo da moram imat 32 stranice sa proredom 1.5.

I da li ste vi kad ste sastavili sadržaj rada po kojem ste pisali poslali mentoru ili ste prvi put slali već gotov napisani rad ?
ja imam... upravo poslala na zavrsno citanje... :)

Times new roman, 12.. ja imam 37 strana, s proredom 1.5... i uvuci si svaki paragraf, ako nisi, ja nisam... :)

Ja sam prvi put slala već gotov rad, pa mi je vratio sto bi mogla nadopisati, gdje da malo prosirim sa svojiim misljenjem i tak... posalji mu sve, brze ce ti ici nego da mu saljes dio po dio...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks