Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da li mozes jos nesto reci o njemu...ja isto kod njega imam temu, ali tek trebam nositi na prvo citanje...da li si puno morala ispravljati,da li je po tom pitanju zahtijevan...a kakva je bila obrana, jel je puno ispitivao...unprijed puno hvala
ja sam pisala sve u times new roman,a možeš i u courieru,pa isto tako bi trebala i fusnote u courieru,profesor će ti uzeti rad i pročitati pa će ti reći da li je sve ok ,tako je meni..sretno!!!jos bi te nešto htijela pitati...ja pišem u courieru, veličina slova 12..pa me zanima da li da i fusnote pišem u courieru, sam u veličini 10...a naslove i podnaslove da stavim u time new roman...da li će biti u redu tako kako sam ja to zamislila???hvala
meni je sam ponudio temu, samo je pitao dal hoću iz postupka ili općeg dijela.dal prof. Šikić sam zadaje temu za diplomski il treba na konzultacije doći s prijedlogom teme??
puno hvala:happy:meni je sam ponudio temu, samo je pitao dal hoću iz postupka ili općeg dijela.
Da li je tko imao ili ima diplomski kod prof. Kostadinov iz ustavnog /poredbenog ustavnog? pa ako može malo više info. Do sad mi je prof.stvarno ok.
ja imam... upravo poslala na zavrsno citanje...Da li tko ima diplomski iz upravnog kod Staničića ? Zanima me da li da pišem u courieru ili times new romanu i u kojoj veličini , 10 ili 12 ? Rekao mi je samo da moram imat 32 stranice sa proredom 1.5.
I da li ste vi kad ste sastavili sadržaj rada po kojem ste pisali poslali mentoru ili ste prvi put slali već gotov napisani rad ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.