AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

tea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Jos se dvoumim izneđu Milas i Majstorovic, ali mislim da cu ipak Majstorovic, jer sam kod nje bila i na ispitu...tako da sam vec imala s njom prvi kontakt:)...

Samo sada si me zbunila- sta nema Majstorovic konzultacije PONEDJELJKOM 13-14:30???

Martina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ej ljudi,jel ste nosili na obranu kakve poklone i slično???
Kolko sam skužila po prijašnjim postovima, na našem faksu to i nije običaj ili se neki srame reći. Na drugim fakultetima je to sasvim normalno, frendica mi je na socijalnom pravu i ona je nosila nekaj za popit, kolače i tak nekaj slično tome.

Kaj se mene tiće, ja ne bi nosila nikakav poklon al bi uzela neku žesticu za nazdravit i to bi unjela nakon obrane, naravno.

Holly

ej ljudi,jel ste nosili na obranu kakve poklone i slično???
Malo sam se raspitala među kolegicama koje su ranije diplomirale, pa kako ni one nisu ništa nosile nisam niti ja.

DanijelaM

Jos se dvoumim izneđu Milas i Majstorovic, ali mislim da cu ipak Majstorovic, jer sam kod nje bila i na ispitu...tako da sam vec imala s njom prvi kontakt:)...

Samo sada si me zbunila- sta nema Majstorovic konzultacije PONEDJELJKOM 13-14:30???
Točno za konzultacije. Ponedjeljkom su od 13 sati. (Mislim na prof. Majstorović)
Koliko sam vidjela u ranijem postu na isti način traži i profesorica Majstorović.
Da joj se donese rad svaki put u pisanom obliku a ne putem maila, samo što se možeš dogovoriti kad napišeš diplomski da npr. ostaviš dolje u referadi jedan dan u tjednu dip., pa da dođeš u ponedj. vidjeti na konzultacijama šta treba prepraviti.
Isto treba predati 5 primjeraka prof, 1 u referadu i 1 tebi, tako da ti je isto ko i kod prof. Milas
Prof. Majstovrović je stvarno dobra tako da nema problema što se nje tiče.
A dr. tj. napišem kakva je sama obrana bila :wink5:

marty

diplomirala! kod asistenice Horvat iz ustava, stvarno je ok, sve smo dogovarale preko maila, na obrani je bila super.. hvala svima na skriptama i svemu ostalome...

herz

ja isto imam diplomski kod prof. Majstorović, ona je skroz ok. nadam se da ne bude previše prepravaka... još ga uvijek pišem, tak da ga tek trebam 1.put odnijeti na uvid...

sleeperica

Dali itko ima iskustva sa G. Marčetić? Htjela bi kod nje uzet, a ne znam kakva je... Vidjela sam samo jedan post da je ok, ali bilo bi super kad bi netko imao malo više komentara... Hvala unaprijed. Pozz

vedran

Za mentoricu preporučujem Lanu Ofak , stvarno ljubaznije i jednostavnije profe na našem užasno kompliciranom faksu nisam vidjela.
Ja kod nje imam dr.tj. i stvarno same pohvale!!!

chrisna1

Hej...jel netko zna mail adresu od Sanje? da joj pošaljem mail u vezi odobravanja teme za diplomski...hvala unaprijed :)

milodani

Ja sam diplomirala kod prof. Goranke Lalić. Definitivno ju preporučam kao mentoricu. Apsolutno je savršena... :)
Što se tiče obrane nije moglo proći bolje... svi su super i to je nešto čega se stvarno ne treba bojati.
Sretno svima...

tiky

moze tko odgovorit na jedno banalno pitanje :)
na onoj prijavnici za diplomski - prvi dio slobodno ispunim ja? i, tu prijavnicu mogu, kad mi ispuni mentor, odnjet u referadu odmah ili odnesem tek kad riješim sve ispite?

Nji

moze tko odgovorit na jedno banalno pitanje :)
na onoj prijavnici za diplomski - prvi dio slobodno ispunim ja? i, tu prijavnicu mogu, kad mi ispuni mentor, odnjet u referadu odmah ili odnesem tek kad riješim sve ispite?

Da ispuniš ti onaj prvi dio,i mentor ti se potpiše.
I da odmah odi prijaviti,i ujedno ti oni tamo provjere temu,a zapravo moraju ti je i odobriti u referadi.
Tak da odnesi odmah...

DanijelaM

evo samo da javim kakav je postupak obrane na obiteljskoj katedri.
3 su profesorice na obrani i puste te da pričaš o svom radu, one te malo prekidaju i ispituju, provjeravaju da li ti to zapravo znaš.
nije problem, profesorice su jako ljubazne i ne treba ići sa strahom :)

arnela

Diplomirala sam kod profesora Šikića u četvrtak ,predivan profesor,preporučijem ga za mentora!!

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

ja sam sad u 9. mj upisala 3. god. ( izvanredni ) pa me zanima kad moram ići dogovorit se sa prof. da mi bude mentor i kad mogu uzeti temu?? Htijela bi iz obiteljskog temu i prof. majstorović... pa me zanima dal to mogu odmah u 1.mj ( da se požurim i da mogu biti kod nje ) ili moram kasnije,,,

DanijelaM

ja sam sad u 9. mj upisala 3. god. ( izvanredni ) pa me zanima kad moram ići dogovorit se sa prof. da mi bude mentor i kad mogu uzeti temu?? Htijela bi iz obiteljskog temu i prof. majstorović... pa me zanima dal to mogu odmah u 1.mj ( da se požurim i da mogu biti kod nje ) ili moram kasnije,,,
temu za diplomski možeš uzeti kad ti ostanu 3 ispita do kraja ne položena. (ali i ne moraš, možeš i poslije kad ti ostane 2, 1 ili niti jedan ali prije ne)
znači bez obzira koje je to vrijeme u mjesecima.

kety

jel zna tko kakav je gardašević kao mentor?
Nije sadržajno zahtjevan ali cijeni ako se potrudiš izvan preporučene literature; fusnote, citati i literatura moraju bit po špagi no to je u redu. Nego ima jedna druga stvar, ako ti se žuri ne bih ti ga preporučila jer mu treba jako dugo da odgovori na mailove, a sve se rješava preko maila. Ja sam bila uvjerena da se to samo meni dogodilo, mislila sam valjda čovjek stvarno nije stigao, al evo sad to radi i frendici samo pod drugim izgovorom. Tak da o tome razmisli, inače stvarno je ok, ljubazan, ispričava se na kašnjenju ali stalno! kasni s odgovorom, a to zna malo iritirati, bar mene je. Jel stvarno toliko zaposlen ili u čemu je stvar, ne znam...No ako ti se ne žuri možeš slobodno uzeti temu kod njega, u vezi sadržaja ti neće praviti probleme ako uložiš samo malo truda i najvjerojatnije ćeš biti zadovoljna ocjenom. Sretno!

tea

Diplomirala sam kod profesora Šikića u četvrtak ,predivan profesor,preporučijem ga za mentora!!
da li mozes jos nesto reci o njemu...ja isto kod njega imam temu, ali tek trebam nositi na prvo citanje...da li si puno morala ispravljati,da li je po tom pitanju zahtijevan...a kakva je bila obrana, jel je puno ispitivao...unprijed puno hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks