Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolko sam skužila po prijašnjim postovima, na našem faksu to i nije običaj ili se neki srame reći. Na drugim fakultetima je to sasvim normalno, frendica mi je na socijalnom pravu i ona je nosila nekaj za popit, kolače i tak nekaj slično tome.ej ljudi,jel ste nosili na obranu kakve poklone i slično???
Malo sam se raspitala među kolegicama koje su ranije diplomirale, pa kako ni one nisu ništa nosile nisam niti ja.ej ljudi,jel ste nosili na obranu kakve poklone i slično???
Točno za konzultacije. Ponedjeljkom su od 13 sati. (Mislim na prof. Majstorović)Jos se dvoumim izneđu Milas i Majstorovic, ali mislim da cu ipak Majstorovic, jer sam kod nje bila i na ispitu...tako da sam vec imala s njom prvi kontakt...
Samo sada si me zbunila- sta nema Majstorovic konzultacije PONEDJELJKOM 13-14:30???
moze tko odgovorit na jedno banalno pitanje
na onoj prijavnici za diplomski - prvi dio slobodno ispunim ja? i, tu prijavnicu mogu, kad mi ispuni mentor, odnjet u referadu odmah ili odnesem tek kad riješim sve ispite?
temu za diplomski možeš uzeti kad ti ostanu 3 ispita do kraja ne položena. (ali i ne moraš, možeš i poslije kad ti ostane 2, 1 ili niti jedan ali prije ne)ja sam sad u 9. mj upisala 3. god. ( izvanredni ) pa me zanima kad moram ići dogovorit se sa prof. da mi bude mentor i kad mogu uzeti temu?? Htijela bi iz obiteljskog temu i prof. majstorović... pa me zanima dal to mogu odmah u 1.mj ( da se požurim i da mogu biti kod nje ) ili moram kasnije,,,
Nije sadržajno zahtjevan ali cijeni ako se potrudiš izvan preporučene literature; fusnote, citati i literatura moraju bit po špagi no to je u redu. Nego ima jedna druga stvar, ako ti se žuri ne bih ti ga preporučila jer mu treba jako dugo da odgovori na mailove, a sve se rješava preko maila. Ja sam bila uvjerena da se to samo meni dogodilo, mislila sam valjda čovjek stvarno nije stigao, al evo sad to radi i frendici samo pod drugim izgovorom. Tak da o tome razmisli, inače stvarno je ok, ljubazan, ispričava se na kašnjenju ali stalno! kasni s odgovorom, a to zna malo iritirati, bar mene je. Jel stvarno toliko zaposlen ili u čemu je stvar, ne znam...No ako ti se ne žuri možeš slobodno uzeti temu kod njega, u vezi sadržaja ti neće praviti probleme ako uložiš samo malo truda i najvjerojatnije ćeš biti zadovoljna ocjenom. Sretno!jel zna tko kakav je gardašević kao mentor?
da li mozes jos nesto reci o njemu...ja isto kod njega imam temu, ali tek trebam nositi na prvo citanje...da li si puno morala ispravljati,da li je po tom pitanju zahtijevan...a kakva je bila obrana, jel je puno ispitivao...unprijed puno hvalaDiplomirala sam kod profesora Šikića u četvrtak ,predivan profesor,preporučijem ga za mentora!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.