Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
[email protected] ovo ti je od prof. Turudića, od Šikića neznamJel mi možete opisati kakav je asistent Turudić? Da li puno komplicira oko diplomskog i ako mi možete dati njegovu meil adresu i od prof. Šikića? Unaprijed hvala!
Ja sam ju bils pitala u 10mj ali mi je rekla da je zauzeta pa sad neznam. najbolje ti ju je otić pitat na konzultacije.Moze li mi netko reci ako zna mail od prof. Tereze iz financijskog ili neki podatak da nije mozda odsutna sa fakulteta, jer sam joj vec dva puta poslala mail da mi potvrdi temu za
diplomski rad, ali mi se ne javlja.
itko??? pliz ljudi stvarno mi je hitno :mama:da li mogu prijaviti diplomski ako mi je ostao jedan ispit i praksa? znam da moraju biti najmanje 3 ispita, al kak ide ako je praksa?
ja znam samo prema onome što nam je rekla profa jedna a to je da se tema može odabrati kad su ti ostala još 3 predmeta a ne znam jel se tu ubraja praksa. najbolje je da nazoveš referadu i pitaš.itko??? pliz ljudi stvarno mi je hitno :mama:
Pošalji mail prof. Lalić-Novak, ona je zadužena za praksu pa ce ti najbolje znati reći. Ja osobno mislim da se može prijaviti bez obzira na praksu. Mail je: [email protected]da li mogu prijaviti diplomski ako mi je ostao jedan ispit i praksa? znam da moraju biti najmanje 3 ispita, al kak ide ako je praksa?
da,može se prijaviti diplomski ako ti je ostao jedan ispit i praksa,to sam tako i ja napravila,prijavila diplomski 14.11., u ožujuku ću odraditi praksu i riješiti ispit u 1 ili 2 mjesecu ,tako da možeš i ti tako.da li mogu prijaviti diplomski ako mi je ostao jedan ispit i praksa? znam da moraju biti najmanje 3 ispita, al kak ide ako je praksa?
okvirno oko 30 stranica najmanje ali ovisi o temi i profesoru kod kojeg pišeš temu.pozz
koliko treba imati stranica diplomski? okvirno?
hvalaa
nema vremenskog ograničenja, barem koliko ja znam.Ovako, imam jedno pitanje (vjerojatno piše već, nemojte se ljutiti ako ponavljam,, pročitala sam sad toliko toga o diplomskim ovdje da mi se već počelo mutiti sve...)
Nakon što nađem mentora/temu i prijavim temu u referadi imam li neko vremensko ograničenje do kada moram napisati rad ili ne?
I nakon što napišem onda tek prijavljujem obranu?
Hvala!
nemam osobno iskustvo s njom, ali sam čula da je super što se toga tićeNarode jel ima tko iskustva sa prog Ofak za diplomski?hvala unaprijed!
baš sam htjela pitat ima netko iskustva s njime, jel kod njega ima obrane rada!!Jučer sam diplomirala i moj mentor je bio profesor Ravlić! Profesor je bio izuzetno susretljiv, baš jedno lijepo iskustvo! Sve pohvale! Toplo ga preporučam kao mentora!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.