Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
I ja se pridružujem kolegici vezano uz prvo pitanje grupe A!?rezultati su u četvrtak navečer na onoj stranici gdje i uvije! jel zna netko šta je trebalo napisat u prvom pitanju???
jel zna netko odgovor na ovo pitanje!!1 b. je bilo nešt na kojim se područjima posebno javljaju/provode zadaće javnog upravljanja...
Još jednom hvala na "tipu", no moram priznati da sam se jučer bacila na potragu u Pusićevoj knjizi i da praktički ništa više od toga što je kolega ili kolegica "neci" napisala/o u gornjem postu nisam ni našla. Pogotovo ne nešto što bi moglo upućivati na odgovor pod b u 1. pitanju ( kako god pitanje glasilo).mislim da je odgovor da upravljanje sadrži 2 skupine zadaće : prva je usmjerena na ostvarenje ciljeva sustava, a druga služi održavanju samog sustava..
tak bar piše u pusićevoj knjizi pod podnaslovom zadaće javnog upravljanja ...
dok sam čitala taj dio našla sam da se spominje da se nalazi u području obrane, vanjski i unutarnji poslovi, pravosuđe financije, tako i unutar pet velikih skupina upravnih službi: gospodarskih, tehničkih, društvenih, komunalnih i informacionih!Još jednom hvala na "tipu", no moram priznati da sam se jučer bacila na potragu u Pusićevoj knjizi i da praktički ništa više od toga što je kolega ili kolegica "neci" napisala/o u gornjem postu nisam ni našla. Pogotovo ne nešto što bi moglo upućivati na odgovor pod b u 1. pitanju ( kako god pitanje glasilo).
Kako mislim da bi se moglo desiti da baš po tome tupe na usmenom, obzirom da smo tu većinom zapeli, molim kolege koji su možda bili detaljnjiji i temeljitiji u zapažanju da nas ostale "prosvijetle".
Bilo bi dobro i zbog ostalih rokova otkriti misteriju ( bar za mene).
Možda sam trebala samo bolje čitati...
Ljubazno molim pomoć!
poz svima
Da, otprilike tako sam i isčitala, ali mi je ipak to prvo pitanje i dalje nekako nedefinirano i preopćenito...a možda samo kompliciram gdje ne treba jer ne znam kaj trebam znati!dok sam čitala taj dio našla sma da se spominje da se nalazi u području obrane, vanjski i unutarnji poslovi, pravosuđe financije, tako i unutar pet velikih kupin aupravnih službi. gospodarskih, tehničkih, društvenih, komunalnih i informacionih!
joooooj el su baš takva pitanja morali stavit na ovaj rok!!:crying2:
jel zna netko kod kojeg profesora i kada se može vidjeti ispit?
probajte vidjet na konzultacijama, zadnji put je bilo prije usmenogI mene isto zanima?
Veća skupina je odgovarala kod prof. Musa, a dvoje kod prof. Koprića.probajte vidjet na konzultacijama, zadnji put je bilo prije usmenog
kak bilo jučer na usmenom kod kog se odgovaralo?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.