Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da, isti dan, rok označava ispit, samo je razlika što mi koji smo polagali preko kolokvija i ako smo uspješno položili jedan ili oba, odgovaramo gradivo koje nam je ostalo i ono koje nismo položili. A ako netko nije uopće polagao preko kolokvija, polaže kompletno gradivo taj dan, obzirom da je i inače iz financiranja samo usmeni oblik polaganja ispita.Jel netko zna jel je usmeni odma isti dan recimo sad je rok 5.6 i znaci dal je taj dan ili par dana nakon?
Da, isti dan, rok označava ispit, samo je razlika što mi koji smo polagali preko kolokvija i ako smo uspješno položili jedan ili oba, odgovaramo gradivo koje nam je ostalo i ono koje nismo položili. A ako netko nije uopće polagao preko kolokvija, polaže kompletno gradivo taj dan, obzirom da je i inače iz financiranja samo usmeni oblik polaganja ispita.Jel netko zna jel je usmeni odma isti dan recimo sad je rok 5.6 i znaci dal je taj dan ili par dana nakon?
Ahaa, nisam znala da nema pismenog dijela, položila sam oba kolokvija tak da mi ostaje samo 3. ali se bojim da necu stic do pon naucit :/Da, isti dan, rok označava ispit, samo je razlika što mi koji smo polagali preko kolokvija i ako smo uspješno položili jedan ili oba, odgovaramo gradivo koje nam je ostalo i ono koje nismo položili. A ako netko nije uopće polagao preko kolokvija, polaže kompletno gradivo taj dan, obzirom da je i inače iz financiranja samo usmeni oblik polaganja ispita.
[DOUBLEPOST=1496244087,1496243915][/DOUBLEPOST]
Da, isti dan, rok označava ispit, samo je razlika što mi koji smo polagali preko kolokvija i ako smo uspješno položili jedan ili oba, odgovaramo gradivo koje nam je ostalo i ono koje nismo položili. A ako netko nije uopće polagao preko kolokvija, polaže kompletno gradivo taj dan, obzirom da je i inače iz financiranja samo usmeni oblik polaganja ispita.
Na studomatu stoji obavijest da je ispit 08.06., a moj je mišljenje da će do onda staviti obavijest i za izvanredne ili će se doći u navedeno vrijeme i mjesto pa će se sve odraditi odjednom.Jel možda netko zna u koliko sati u ponedjeljak je ispit za izvanredne kod prof.Reinera?
Izvrstan profesor. Smiren, opusten, popustljiv. Trazi osnove za dvojku.Prof. Reiner iskustva?
Osnove tipa sta su porezi, pdv, tarife? Pita li vise skriptu ili zakon o pdvu?Prof.Bogovac iskustva?
Izvrstan profesor. Smiren, opusten, popustljiv. Trazi osnove za dvojku.
Mozes li mi napisat svoje iskustvo kod prof.Bogovac?Prof.Bogovac iskustva?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.