Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja sam polagala samo 3. Kolokvij kod prof. Bogovac i zena je super, ubije svu tremu, i nije prestrogaMolim Vas može mi netko reći kakav je ispit iz Financija? Ko je najstroži na katedri?
Ne, rekla je da će biti i na nadopunjavanje, da/ne pitalica, bit će na zaokruzivanje npr. imas recenicu i dva ponudena odgovora i ti moras jedan od njih zaokruzit, bit će onak normalno na zaokruzivanje kak je bilo na prvom kolokviju..uglavnom teze od prvog kolokvija i zajebanije.Da li će drugi kolokvij biti kao i prvi, samo na zaokruživanje??
Nije spominjala esejska pitanja, samo nadopunjavanje i to drugo što si navela?Ne, rekla je da će biti i na nadopunjavanje, da/ne pitalica, bit će na zaokruzivanje npr. imas recenicu i dva ponudena odgovora i ti moras jedan od njih zaokruzit, bit će onak normalno na zaokruzivanje kak je bilo na prvom kolokviju..uglavnom teze od prvog kolokvija i zajebanije.
Prosle godine kolokvij je vrijedio na svim rokovima u šestom mjesecu, sedmom, devetom i na izvanrednom u 11.Zna netko koliko rokova vrijedi kolokvij?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.