Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Studentski zbor, Studentski pravobranitelj, ali i Pučki pravobranitelj RH, Ministarstvo znanosti i obrazovanja.Kome se još može uputiti mail??? Pa dovedeni smo pred gotov čin
Da li ste vi kome pisali mail?Studentski zbor, Studentski pravobranitelj, ali i Pučki pravobranitelj RH, Ministarstvo znanosti i obrazovanja.
Da, Upravo pišem studentskom zboru i pravobranitelju.Da li ste vi kome pisali mail?
Da li mi možete poslati mailove? I ja bi im pisalaDa, Upravo pišem studentskom zboru i pravobranitelju.
studentski zborDa li mi možete poslati mailove? I ja bi im pisala
Hvala vam punostudentski zbor
E-MAIL: [email protected]
FACEBOOK: www.facebook.com/szpfzg
INSTAGRAM: www.instagram.com/szpfzg
e-mail: [email protected]
Napisali su primjere rokova za završetak studija u prilozima (Prilozi 1. i 2.) u Odluci još pri objavi prošle godine.Zašto onda kad se pozivaju na odredbe iz 2022/2023 nisu naveli rokove za završetak studija? Ili prilikom upisa na studij navesti do kojeg datuma/godine imaš pravo studirati. Ovo je strašno nekorektno i nepravedno
I to je moguće, danas sam na stranicama naišla na zanimljiv tekst "Fakultet u Zagrebu među najpoželjnijima: Za Javnu upravu na jesenskom roku 80 mjesta"Činjenica je da nisu dobro izačunali a da li će ispraviti,to je pitanje. Jer očito veliki vroj studenata neće moći izvršiti sve obaveze koje imaju,pa se pitam da li plsniraju ugasiti studij i ne upisivati više nikoga?
imale ste sreće, ja nisam dobila odgovor od pravobranitelja niti od Zbora , ili je ono što sam napisala u e-mailu tako sročeno da nemaju što komentirati ili su tako zatrpani da ne mogu sve pročitati; Uglavnom nastavite "napadati", što više pritužbi nešto će se pokrenuti, uglavnom vidjet će da ne mogu iz nas praviti budale koji plaćaju uzalud godine.Evo i odgovora od pravobranitelja koji sam ja dobila:
Poštovana kolegice,
hvala Vam na preglednom mailu i jasno izloženom problemu.
Imam Vašu situaciju na umu i proslijedio sam prodekanici Krešić sažeto
Vaš i probleme drugih studenata vezane uz rokove završetka, uz nadanje
da će se otvoriti optimalan kanal pomoći.
Svakako preporučam da se obratite https://podrska.pravo.hr/index.php
sa svojom pritužbom, kao prvi korak eventualnom rješenju situacije.
Ako Vam ne odgovore u razumnom roku ili odgovore nepovoljno, molim
javite kako bismo razmotrili daljnje opcije.
Puno sreće i ugodan ostatak dana želim,
Pravobranitelj Pfzg
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.