AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Javni menadžment

biserna

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ni meni ocjena još nije upisana. Upravo sam poslala mejl u referadu... Nadam se da neće biti problema.

Mare89

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ni meni nije upisana ocjena i sad sam već lagano uzrujana oko toga, nije mi jasno da za takvo nešto njima u referadi trebaju tri radna dana.
Što se ispita tiče, profesor Đulabić je sasvim korektan i usudila bih se reći da sam stekla dojam kako su priče o njemu posljedica neznanja pojedinih kolega kojima je lakse svaliti krivnju na groznog profesora, nego sjesti i naučiti.
Pitanja su bila sljedeća: ZBB, TQM i JPP u Kanadi.
Naučiti sva pitanja koja se vrte po forumu i prolaz je siguran. Sretno svima.

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
iako nisam još izlazio na ispit iz javnog menadžemnta, položio sam javne službe i lokalnu samoupravu kod prof. Đulabića i mogu reći da, iako je njegova stručnost nedvojbena i postoje određeni rokovi gdje je možda lakše proći, kod njega je vrlo često situacija takva da se za polaganje sa dovoljnim treba znati sva pitanja a za četvorku se treba znati baš sve i to uz dodatne stvari i nepogrešivo povezivanje gradiva. Po meni je dosta često prestrog pri ocjenjivanju, što potvrđuju i brojni kolege sa našeg i pravnog studija sa kojima sam pričao o tome.

jelenko.wt

kolko treba da se nauci ovaj ispit? kako bi ga usporedili po tezini sa ostalim obaveznim predmetima? hvala :)

martina_sk

Administrator
kolko treba da se nauci ovaj ispit? kako bi ga usporedili po tezini sa ostalim obaveznim predmetima? hvala :)
netko će ti reći 5 dana a neko 2 tjedna. sve ovisi. imaš skriptu od 80 str koja je sasvim dovoljna. pošto nema pismeni (jer smatram da je na usmenom lakše proći) možda bih ga i svrstala među malo lakše. recimo da mi je lakši od komarativne javne uprave i službeničkog ali teži od komp pol sustava. sudsku nisam položila ali bih rekla da je sigurno lakši. teško mi je reći, svaki ispit je po nečemu poseban i na drugi način malo zeznut.

kristinap

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li je još tko dobio za seminar ovaj predmet?

Oni koji su već bili seminaristi iz ovog predmeta nek napišu dojmove.

Hvala.

dsvlux

Ljudi ja imam skriptu od 80 strana iz javnog menadžmenta. Jel to dosta za naučit i proć ili baš treba štrebetat hrpu literature one?

bett

Vjerojatno ću ga imati i ja, stavila sam ga na drugo mjesto, al još ništa ne znam pošto nisam dobila korisničko ime i aktivacijski kod za studomat.
Znat ću tek kad podignem indeks.

rijekaboy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li je još tko dobio za seminar ovaj predmet?

Oni koji su već bili seminaristi iz ovog predmeta nek napišu dojmove.

Hvala.
Ako vam seminar bude organiziran kao prošle godine onda imate sreće jer nije previše zahtjevno, može se lako proći, samo je bitno da se dolazi na te seminare. Mi smo prošle godine pisali seminarski rad tj. bolje rečeno esej o temi koju smo mi odabrali ali da barem ima neke veze uz javni menadžment od nekih 5 str. Taj esej se kratko izlaže nekih 10 min i to je to. Također neki od nas su i radili prezentaciju u power pointu. Sve u svemu opuštena atmosfera!

Silenius

Ljudi ja imam skriptu od 80 strana iz javnog menadžmenta. Jel to dosta za naučit i proć ili baš treba štrebetat hrpu literature one?
Super, ja štrebam po knjigama i već me boli glava od svega. Možeš li molim te staviti skriptu u skriptarnicu da se i drugi posluže i izbjegnu glavobolju. Hvala unaprijed. :)

freya

Pitanje za seminariste, redovne studente: da li je profesor nekome od vas vec poslao linkove na clanke za izlaganje na seminaru?
Hvala.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks