Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hvala ti!sutra su
Krivo, i mi na sudskoj smo morali izložiti rad na jednom od zadnjih termina, ali nije nas asistentica gnjavila previše i seminar je za svaku pohvalu i preporuku.Iskustva sa seminara, nije bilo tako strašno, prof. Manojlović nam je bila mentorica i nije previše gnjavila. Morali smo izlagati seminar pred drugima, što čak i nije bilo jako strašno, ali sad kad bih opet birala, mislim da bih izabrala npr. sudsku (gdje su samo napisal i predali i koliko znam dobili petice i četvorke). Mi još nismo dobili ocjene. Svi smo imali tremu kod tih izlaganja, ali kažem, nije bilo tako strašno jer se na kraju svako izlaganje pretvorilo u kratko komentiranje i usporedbe teme sa stanjem kod nas, što je ispalo dosta zanimljivo. I još jedan savjet za one koji će ubuduće birati ovaj predmet kao seminar, kod odabira teme pokušajte ju povezati sa svojom organizacijom u kojoj radite. Ispalo je da su izlaganja bila puno zanimjivija kad su ljudi pričali o konkretnim iskustvima s posla i tako se to puno lakše shvati, poveže i nauči. Eto, sve u svemu, zadovoljna sam![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.