Silenius
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Izlazim ja, samo me zanima kada će biti rok, ali to ćemo saznati sutra najvjerojatnije. Kolegice da li i ti izlaziš?Izlazi li tko na rok sad u studenom?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Izlazim ja, samo me zanima kada će biti rok, ali to ćemo saznati sutra najvjerojatnije. Kolegice da li i ti izlaziš?Izlazi li tko na rok sad u studenom?
I ja izlazim isto. Cekam da nam objave, ali vjerujem da ce biti u petak, kako je i inaceIzlazim ja, samo me zanima kada će biti rok, ali to ćemo saznati sutra najvjerojatnije. Kolegice da li i ti izlaziš?
Odjava je moguća do 08.11. do 9,00 sati pa treba sada dočekati kada će objaviti, možda neće biti objavljeno do ponedjeljka jer za sada ništa nema.I ja izlazim isto. Cekam da nam objave, ali vjerujem da ce biti u petak, kako je i inace
Super, kolegice vidimo se!Izlazim i ja...
đulabićaKoga od profesora sa katedre trebamo kontaktirati oko priznavanja ocjene iz ovog predmeta za Specijalistički??
Samo da provjerim, treba li prethodno podnijeti molbu za to u referadu? Ili samo direktno profesora kontaktiramo?đulabića
Slažem se kolegice, bio je poprilično ugodan, štoviše mislim da smo svi prošli jer smo se svi i pripremili. Mene je pitao POSDCORB, reforme u Francuskoj i TQM.Eto i mene s pitanjima: Wilson, Njemacka prije reformi i razlozi privatizacije. Kolega je imao hijerarhijski lanac, VB prije reforme i vrste privatizacije.
Profesor se pokazao kao korektan i posten, bar u nasem slucaju.![]()
kaže mi kolegica da koliko se sjeća da je prvo ostavila indekse i molbu u referadu i onda je pisala esej kojeg đulabić pregleda i zatim upiše ocjenu.Samo da provjerim, treba li prethodno podnijeti molbu za to u referadu? Ili samo direktno profesora kontaktiramo?
Jer bila sam u referadi kod Košćaka, koji je tražio da predam molbu, i oba indeksa (sa stručnog i specijalističkog) te bih trebala čekati odobrenje nekoliko tjedana... :shock: A indeks mi je potreban trenutno, pa nisam predavala... :hm:
imam ja nešto za dvije njene knjige il članke. pošalji mi mail u privatne pa ti pošaljem.jel postoji skripta koja obuhvaca knjigu od perko separovic?
Kolegice ja sam na ispit izašla u 11. mjesecu ali sam prije toga pitala profesora mailom koja je literatura - stara ili nova objavljena u Izvdbenom planu. Odgovorio mi je da od roka u veljači ide nova literatura iz Izvedbenog plana, ali svakako ga pitaj mailom da slučajno nije došlo do neke izmjene. Sretno.Kolege redovni, jel se što mijenjala literatura od prošle godine iz Javnog menadžmenta? Mi imamo tek predavanje u siječnju, a ja bi se počela pripremati za ovaj ispit, tako da znam. Zahvaljujem.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.