Katarina J
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Nama su dale na uvid kolokvij i mislim da su ispravili sve, valjda će skoro objaviti
rekle su da ima samo 1 petica (sveukupno)
rekle su da ima samo 1 petica (sveukupno)
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Sve ok, glavno da smo utvrdili prije ispita. Sretno svima!da, krivo sam procitala i pomjesala sa karakteristikama JPPa. odg je u juricicu kod projektnog financiranja
Dali se to odnosi samo na vas, ili... naime mi izvanredni seminaristi smo pisali u 3.mj i rečeno je da moramo na usmenom znat zakon i uredbu i nešto još malo knjige?I rekle su danas nama na seminaru da tko nije zadovoljan ocjenom dobivenom na kolokviju da može na usmenom odgovarati za više (sve gradivo)., i da je gospođa u referadi krivo upisala rok u studomatu, rok je zapravo 3.6., a ne 1.6., tako da će ispit biti vjerojatno u srijedu kod prof. Jasne, a kod prof. Tereze tek idući pon..
ne znam stvarno, mislim da bi se trebalo odnositi na sveDali se to odnosi samo na vas, ili... naime mi izvanredni seminaristi smo pisali u 3.mj i rečeno je da moramo na usmenom znat zakon i uredbu i nešto još malo knjige?
Također!stavili raspored, ja sam 03.06.2015 10:30 Ćirilometodska 4 soba 6
Ja sam isto u 9,00.ja 03.06. u 9
molim vas odgovor na dva pitanja ako netko zna
1. 2 uvjeta pod kojima se može može mijenjati prvotni ugovor ( dva mehanizma izmjene projekta )
2. što je obvezan prilog ugovoru o JPP
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.