Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Sa studomata, danas bila i polozilaispit je u čet u 15 sati po studomatu neznam od kuda ti taj termin
vjerojatno će biti u 11 mjesecu, ali to ćemo saznati kasnije ( poslje upisa )Poz. Može li mi tko reći kada je sljedeći ispitni rok za komparativnu, hvala.
i ja sam izvanredni, tražila sam na njihovim stranicama al nisam nista nasla?? mozes mi reci koje si inf naslaImam status izvanrednog studenta, pa me zanima da li iz ovog predmeta imaju kolokviji, te kada bi od prilike bio prvi kolokvij?
Unaprijed hvala na odgovoru.
zanemarite ovo pitanje, odgovore sam pronašla na službenim stranicama njihove katerdre))
kada dodes na njihovu stranicu moras ici pod arhivu vijesti, i onda ti tamo izbaci info paket 2015-2016. i tamo ti svee piseKolegij mi je ostao od prošle godine i ove sam ga ponovno upisala. Prof mi je rekla da mogu na kolokvij pod uvijetima objavljenim na webu (broj izlazaka i prisustovanje nastavi). Koji je to točno broj izlazaka na ispit da se može pristupiti kolokviju? nisam uspjela naći na stranici taj uvjet. hvala na pomoći.
bilo je rečeno da je u prvom kolokviju komparativna metoda, komparativni službenički sustavi i francuska, u drugom kolokviju njemačka i prezentacija od koprića, eto tak je profesorica lalić rekla na prvom predavanjuu info paketu piše da je literatura za 1. kolokvij 3 poglavlja + dvije prezentacije. zar nije rečeno na predavanju da su prezentacije za 2. kolokvij?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.