AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Komparativna javna uprava

dada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Yes, i ja sam imala danas!
Pitanja u našoj grupi, kojih se sjećam, su: CV u Njemačkoj, SIGMA, usporedba anglosaksonskog i eur.služb.sustava, komparativna metoda, Next steps agencije i agencifikacija, agencije u NJ...

lock

Poz. Može li mi tko reći kada je sljedeći ispitni rok za komparativnu, hvala.

MartinaJ

Imam status izvanrednog studenta, pa me zanima da li iz ovog predmeta imaju kolokviji, te kada bi od prilike bio prvi kolokvij?
Unaprijed hvala na odgovoru.

zanemarite ovo pitanje, odgovore sam pronašla na službenim stranicama njihove katerdre :)))

5ra

Imam status izvanrednog studenta, pa me zanima da li iz ovog predmeta imaju kolokviji, te kada bi od prilike bio prvi kolokvij?
Unaprijed hvala na odgovoru.

zanemarite ovo pitanje, odgovore sam pronašla na službenim stranicama njihove katerdre :)))
i ja sam izvanredni, tražila sam na njihovim stranicama al nisam nista nasla?? mozes mi reci koje si inf nasla

MartinaJ

Kolokvij za izvanredne studente se odrzava 16.12., uvijeti za pristupiti kolokviju za izvanredne studente je doci na oba predavanja u 12mj , a literatura su nastavni materijali sa njihove sluzbene stranice poglavlja 3 i 5(ako sam dobro zapamtila)

Sve to mozes procitati na stranicama Katedre za upravnu znanost pod predmetom Komparativna javna uprava. Ak se ne snađeš posalji mi poruku u inbox

mateja1009

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kolegij mi je ostao od prošle godine i ove sam ga ponovno upisala. Prof mi je rekla da mogu na kolokvij pod uvijetima objavljenim na webu (broj izlazaka i prisustovanje nastavi). Koji je to točno broj izlazaka na ispit da se može pristupiti kolokviju? nisam uspjela naći na stranici taj uvjet. hvala na pomoći.

5ra

Kolegij mi je ostao od prošle godine i ove sam ga ponovno upisala. Prof mi je rekla da mogu na kolokvij pod uvijetima objavljenim na webu (broj izlazaka i prisustovanje nastavi). Koji je to točno broj izlazaka na ispit da se može pristupiti kolokviju? nisam uspjela naći na stranici taj uvjet. hvala na pomoći.
kada dodes na njihovu stranicu moras ici pod arhivu vijesti, i onda ti tamo izbaci info paket 2015-2016. i tamo ti svee pise

ana22

u info paketu piše da je literatura za 1. kolokvij 3 poglavlja + dvije prezentacije. zar nije rečeno na predavanju da su prezentacije za 2. kolokvij?

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
u info paketu piše da je literatura za 1. kolokvij 3 poglavlja + dvije prezentacije. zar nije rečeno na predavanju da su prezentacije za 2. kolokvij?
bilo je rečeno da je u prvom kolokviju komparativna metoda, komparativni službenički sustavi i francuska, u drugom kolokviju njemačka i prezentacija od koprića, eto tak je profesorica lalić rekla na prvom predavanju :confused:

http://pravo.hr/UZ/predmet/kju_c poslala sam mail profesorici, stavila je nove obavijesti na katedru

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks