hvala ti ! :grin:
ima li netko primjer nekog seminara da vidim kak treba izgledati ako može poslati na [email protected]
hvalaa
ima li netko primjer nekog seminara da vidim kak treba izgledati ako može poslati na [email protected]
hvalaa
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
prof. je rekla da središnji dio treba imati barem desetak stranica, a cijeli rad 15str.Molim neku dobru dušicu da mi kaže koliko je cca stranica za seminar prihvatljivo kod prof. Lalić? Ako netko može nek mi pošalje na mail primjer svog seminara. Hvala od <3!! [email protected]:whistling:
Ja bi rekla da je, kod njih na katedri je 8 bodova prolaz, ova trojka mislim da su nule odn. neodgovorena pitanja, ili odgovori na koje nisi dobila ni jedan bod.ak mi neko može protumačit: ak pored mog imena piše 8/3 kao bodovi jel to znači prolaz?
Puno hvalaPitanja s kolokvija 16.12.2015.
1centar vlade u njemaČkoj
2nacionalna uprava u njemaČkoj
3sluŽbenici u njemaČkoj-podjela i obiljeŽja
4napredovanje sluŽbenika u njemaČkoj
5juŽnoeuropski model
6skandinavski model
7devolvirane uprave u velikoj britaniji-povijesni razvoj i kako su nastale
8sluŽbenici u engleskoj -senior civil service
9organizacija lokalne samouprave u engleskoj
10pojam objedinjena uprava u velikoj britaniji
iz komparativne je ispit samo usmenida li izvanredni koji su prosli kolokvij imaju usmeni isti dan kada i oni koji su prošli na pismenom?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.