Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
- Komparativna javna uprava skroz doljedajte mi pomozite : di su te prezentacije? konkretno si tražim ovu koja treba za kolokvij za izvanredne
ja ti preporučujem da učiš po novoj knjizi pošto ona vrijedi od ispitnog roka u 11mj.... skripta ti ne vrijedi višeMože li mi tko reći što sve obuhvaća ova skripta objavljena u skriptarnici?? Da li ona obuhvaća kompletni nastavni materijal po poglavljima ili??
srolaj par posta gore ja sam poslala link za prezentacijugdje se točno nalazi prezenzacija za 2. kolokvij? jel to ova na stranici katedre od 19 slajdova?
Prosle godine su takvi studenti imali obvezu samo napisati jedan kratki istrazivacki rad od 5 do 8 str. i bili su oslobodjeni ispita.Ne znam kako je ove godine,pa bi najbolje bilo da kontaktiras profesoricu Lalic ili Marcetic.Može netko ko ima volje reći da li će se dijeliti potpisi na predavanjima, te je li netko spomenuo možda kakvu informaciju u vezi studenata koji su komparativnu već položili na 3. godini iz predmeta smjera odnosno da li će oni bez obzira na to morati ponovno to štrebati?
podjela tema bila je sredinom 11mj. seminare moramo donijeti i izlagati 15.12. i to oni koji seminare imaju kod prof. lalić, a pretpostavljam da oni koji imaju kod prof. marčetić da im je izlaganje 16.12.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.