AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Komparativna javna uprava

capica

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Može li mi netko reći koji bi bio odgovor na pitanje: Razlozi reformi u tranzicijskim zemljama?
Hvala!

ivanika

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Može li mi netko reći koji bi bio odgovor na pitanje: Razlozi reformi u tranzicijskim zemljama?
Hvala!
Mislim da je razlog što sve one žele postati članice eu i moraju svoje sustave prilagoditi standardima eu

tapravnica

Pozdrav. Ima li kakvog pravila kako se prof izmjenjuju na rokovima?
Zna li tko ko bi mogao ispitivati na roku u 7. mj?

cimiii

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo dojmova od danas kod prof. Marcetic. Bile smo samo jedna kolegica i ja. Pitala je kvantitativnu metodu,kvalitativnu metodu,javne sluzbe u francuskoj,reforme u francuskoj,lokalna samouprava u francuskoj,centar vlade u njemackoj,reforme u njemackoj..ak sam nes fulala,nek me kolegica ispravi :) malo je pomagala potpitanjima,ugl sve receno za profu stoji i dalje...obje smo prosle :D

Anja

Danas kod Lalić Novak: kvantitativna i kvalitativna metoda, kada je nastala komparativna javna uprava kao disciplina u suvremenom smislu, autori i djela, pojam razvojne uprave, modernizacijske reforme u Njemačkoj, teritorijalne jedinice u Francuskoj.

Antonija

da li je istina da trebamo neki poseban žig iz ovog seminara kako bi mogli izvršiti upis?

chubelina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
bila dns kod marcetic- odlicna i jako ugodna profa...
ugl pita pitanja koja se vrte po forumu,doslovno je mene i kolegicu samo ta svoja pitanja ispitivala

Tihana I.

Da li ima netko tkoj je polagao Komparativnu na trećoj godini a imao je seminar iz Komparativne?Onda moram dolaziti samo na seminare?

lock

Priznaje li nam se ocjena i iz tog predmeta onda ako smo ga položili na trećoj godini?
Priznaje, samo trebaš napisati molbu koju predaješ u referadu sa starim indeksom i dogovoriti se oko teme da napišeš neki istraživački rad u obliku eseja kod lalic novak ili marcetic.
[DOUBLEPOST=1476619847,1476619601][/DOUBLEPOST]Zna tko kada pada ispitni datum u studenom za komparativnu? Hvala

Mateja766

prvi puta sam sad redovni student, pa ne znam baš kako funkcionira izlazak na ispite.kad mogu početi polagati i da li je uvjet potpis?
evo pitam konkretno za ovaj predmet iako me zanima općenito.

adri01

Nisam bila na prvom predavanju pa me zanima da li je izrada prezentacije obavezne za sve?

tihic

Molim tko je danas bio na predavanju da podijeli informacije koje su dobili.Zahvaljujem :)
Kaj nitko nije bio na prvom predavanju?
[DOUBLEPOST=1477642366,1477642311][/DOUBLEPOST]
Molim tko je danas bio na predavanju da podijeli informacije koje su dobili.Zahvaljujem :)
Kaj nitko nije bio na prvom predavanju? Pliz neka informacija sa prvog predavanja.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks