AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Komparativna javna uprava

Jelchy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kaj nitko nije bio na prvom predavanju?
[DOUBLEPOST=1477642366,1477642311][/DOUBLEPOST]

Kaj nitko nije bio na prvom predavanju? Pliz neka informacija sa prvog predavanja.
Predavanja su obvezna ukoliko hoćeš izaći na kolokvije. Proziva svaki put.
Na stranici katedre imaš INFO PAKET u kojem ti više manje sve piše pa si to pogledaj. Predavanja su gotova nekad u 12 mj. i tad dobivamo potpise.
Što se tiče obveza podjelili smo se na grupe od 3 do 5 ljudi. Svaka grupa dobila je svoju temu za izlaganje, većinom ili obradu javne uprave pojedine zemlje ili komparaciju između dvije ili više zemalja. Svaki pojedinac u pojedinoj grupi treba izlagati do 5 minuta s pp!.
Grupe su već raspoređene po datumima izlaganja. Princip predavanja je da prvi dio predaje profesorica, a za ostatak predavanja predviđena su izlaganja studenata.

tihic

Predavanja su obvezna ukoliko hoćeš izaći na kolokvije. Proziva svaki put.
Na stranici katedre imaš INFO PAKET u kojem ti više manje sve piše pa si to pogledaj. Predavanja su gotova nekad u 12 mj. i tad dobivamo potpise.
Što se tiče obveza podjelili smo se na grupe od 3 do 5 ljudi. Svaka grupa dobila je svoju temu za izlaganje, većinom ili obradu javne uprave pojedine zemlje ili komparaciju između dvije ili više zemalja. Svaki pojedinac u pojedinoj grupi treba izlagati do 5 minuta s pp!.
Grupe su već raspoređene po datumima izlaganja. Princip predavanja je da prvi dio predaje profesorica, a za ostatak predavanja predviđena su izlaganja studenata.
tnx :)

Isa

Molim nekoga od studenata koji su bili jučer na predavanju info gdje se održava 1 kolokvij? srijeda u 9h sam zapamtila a ovo ostalo gdje hm:confused:

tihic

Molim nekoga od studenata koji su bili jučer na predavanju info gdje se održava 1 kolokvij? srijeda u 9h sam zapamtila a ovo ostalo gdje hm:confused:
rekli su da će objaviti danas na stranicama ali koliko vidim još nisu objavili nigdje

• Sviđa mi se
Reactions: Isa

Isa

I kolokvij 9.11.2016. pitanja kojih se sjećam ,one koje sam znala:)e sada molim kolege za pitanja koje nisam baš znala :confused:

1. Kada je osnovan Europski ured za odabir osoblja i ciljevi

2. Kvalitativno istraživanje, nabroji, te objasni cilj istraživanja?

3. Kompariranje malog broja zemalja?

4. Zakonodavan vlast u Francuskoj?

5. Izvršna vlast u Francuskoj?

6. Organizacija LS u Francuskoj?

7. Reforme javne uprave od 1982-1986 u Francuskoj?
  8. Performance related pay?
- Rezultati u srijedu :eek:

Posljednje uređivanje:

Isa

Svi čekamo :mad:ja danas buljim cijeli dan u ekran
[DOUBLEPOST=1479307339,1479305417][/DOUBLEPOST]Rezultati kolokvija će biti objavljeni do danas navečer, poslal sam upit Ivi Lopižić koja je odmah odgovorila skidam kapu za ljubaznost i brzinu:)

valentinak

Da li je rečeno kad su točno potpisi iz ovog predmeta za redovite studente?
Išla bih sutra na predavanje za izvanredne mada sumnjam da će mi kao redovnom studentu htjet dat potpis, a jedna sam od onih kojima se ovaj predmet prizna kao položen na trećoj godini pa nisam ni išla na predavanja...

Isa

Da li je rečeno kad su točno potpisi iz ovog predmeta za redovite studente?
Išla bih sutra na predavanje za izvanredne mada sumnjam da će mi kao redovnom studentu htjet dat potpis, a jedna sam od onih kojima se ovaj predmet prizna kao položen na trećoj godini pa nisam ni išla na predavanja...
Na zadnjem predavanju kada sam ja bila(izvanredni) bilo je i redovnih i dobili su potpise :)

marko85

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
2. kolokvije je zakazan za 7.12.2016. Da li netko možda zna točno vrijeme i lokaciju? Nisam pronašao ništa na strancima katedre ni na glavnoj stranici...hvala!

tihic

- Komparativna javna uprava
Kolokvij II

Drugi kolokvij za redovite i izvanredne studente koji su ostvarili mogućnost izlaska na kolokvij održat će se 7.12. u 9,00, G10/dv. III.
[DOUBLEPOST=1481105136,1480930483][/DOUBLEPOST]Pitanja s današnjeg II. kolokvija

1. Zakonodavna vlast u Njemačkoj

2 Centar vlade u VB

3. Lokalna samouprava u Njemačkoj

4 Zašto je slaba pozicija lokalne samouprave u VB

5. Detaljno objasni u koje kategorije spadaju osobe zaposlene u javnoj upravi ( ugl službenički sustav)

6. Od kada postoji,koje službenike obuhvaća Kategorija Visokih državnih službenika

7. Objasni reformu načina upravljanja lokalnim jedinicama

8. Postmenadžerske reforme u VB

I zadnja dva pitanja iz Koprićevih prezentacija se ne sjećam. Neka dopiše netko tko se sjeća.

Magi

skandinavski model javne uprave i zemlje južnoeuropskog modela javne uprave odnos s građanima

dimitra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kolege da li znate kad će biti rezultati kolokvija od 7.12.2016.
[DOUBLEPOST=1481118149,1481118095][/DOUBLEPOST]Kolege da li znate kad će biti rezultati kolokvija od 7.12.2016.

adri01

Kolege da li znate kad će biti rezultati kolokvija od 7.12.2016.
[DOUBLEPOST=1481118149,1481118095][/DOUBLEPOST]Kolege da li znate kad će biti rezultati kolokvija od 7.12.2016.
Sljedecu srijedu :rolleyes:
[DOUBLEPOST=1481706448][/DOUBLEPOST]- Komparativna javna uprava
Rezultati kolokvija
[DOUBLEPOST=1481721716][/DOUBLEPOST]Oni koji su položili kolokvij samo prijave ispit i dođu na upis ocjene ili?

Magi

[DOUBLEPOST=1481721716][/DOUBLEPOST]Oni koji su položili kolokvij samo prijave ispit i dođu na upis ocjene ili?[/QUOTE]

Kolege molim odgovor ako itko ima informaciju.
[DOUBLEPOST=1484735416,1484735104][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1481721716][/DOUBLEPOST]Oni koji su položili kolokvij samo prijave ispit i dođu na upis ocjene ili?[/QUOTE]

adri01

[DOUBLEPOST=1481721716][/DOUBLEPOST]Oni koji su položili kolokvij samo prijave ispit i dođu na upis ocjene ili?

Profesorica Đurman je mailom odgovorila da prijavimo ispit i da cemo doci na upis ocjena prema obavijesti koja ce biti objavljena na webu

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks