martina_sk
Administrator
Škarica je na izbornom predmetu rekao da rokovi napisani na netu nisu fiksni te da će on npr ispitivati kad ima konzultacije, četvrtkom a ne utorkom kad je rok predviđen.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
receno je jos na pocetku godine da se priznajuima li tko kakavu informaciju , hoce priznat ispite onima koji su polozili Komparativnu, i javni menadžment ? indexi jos kod profesora, ne znam kad ih misli vracat :S
ok, mene je pitala lok. sam. u VB, te službenički sustav Litve do 1989. bile su na usmenom Marčetić, Lalić-Novak i asistentica IvaLjudi i kako je bilo na usmenom?
ne. nisu htjeli dati prezentacije ni redovnim studentima kao zato da ne bi učili samo iz njih.Zna li netko, jesu li prof kojim slucajem stavili na web prezentacije koje su imali na predavanjima ili su mozda kome poslali mailom?
Ja ti mogu dati svegdje se može nabaviti literatura za ovaj predmet?. u masarikovoj sam tražila da mi kopiraju potrebne dijelove, ali su imali samo 3 od potrebnih 6 dijela..
Ja znam da na pravnom studiji se dobije ocjena iz seminara ali ne ulazi u prosjek, pa pretpostavljam da se to odnosi i na nas.znači iz seminara se dobije ocjena, a ne samo potvrda. vjerujem da to onda vrijedi za sve seminare.
da, onda je vjerojatno tako. iako je meni više kolega reklo da se na pravnom dobije samo potvrda a ne ocjenaJa znam da na pravnom studiji se dobije ocjena iz seminara ali ne ulazi u prosjek, pa pretpostavljam da se to odnosi i na nas.
na mail da mi pošalješ ili?Ja ti mogu dati sve
Mozemo se naci na faksu posto ti ne mogu knjige slati mailomna mail da mi pošalješ ili?
ok, samo reci kada...Mozemo se naci na faksu posto ti ne mogu knjige slati mailom
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.