AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Lokalna samouprava

dea0703

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jel zna itko jel se odgovor na onom pitanju u Gradu Samoboru gdje su donijeli odluku a nije ih bilo dovoljno, odnosilo na Nadzor lokalnih predstavnickih tijela koje provodi Ministarstvo uprave i takve akte proglasava nistavim, i protiv te odluke se moze pokrenuti upravni spor pred Visokim upravnim sudom? Il sam i to krivo shvatila

SIME8M

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel zna itko jel se odgovor na onom pitanju u Gradu Samoboru gdje su donijeli odluku a nije ih bilo dovoljno, odnosilo na Nadzor lokalnih predstavnickih tijela koje provodi Ministarstvo uprave i takve akte proglasava nistavim, i protiv te odluke se moze pokrenuti upravni spor pred Visokim upravnim sudom? Il sam i to krivo shvatila
moguće i to ja sam napisao da nadzor provodi središnje tijelo državne uprave i da može akte proglasiti ništavim a da je pravni lijek upravni spor pred visokim upravnim sudom

dea0703

moguće i to ja sam napisao da nadzor provodi središnje tijelo državne uprave i da može akte proglasiti ništavim a da je pravni lijek upravni spor pred visokim upravnim sudom
znaci moguc je jedan tocan odgovor juhuu:p

milla

Samobor je bilo jedno a ovo za nadzor drugo pitanje
Ja sam za samobor pisala da se moze mjesni odbor osnovat statutom jedinice i vise ne znam kaj tocno sam pisala a ovo drugo je bilo nesto da je prrdstavnicko tijelo donijelo odluku o necemu i koje su to ovlasti
Tu sam pisala regulacijske ovlasti i odluke donose relativnom vecinom a drugi dio pitanja je bilo to gore, tak sam i ja napisala

dea0703

Samobor je bilo jedno a ovo za nadzor drugo pitanje
Ja sam za samobor pisala da se moze mjesni odbor osnovat statutom jedinice i vise ne znam kaj tocno sam pisala a ovo drugo je bilo nesto da je prrdstavnicko tijelo donijelo odluku o necemu i koje su to ovlasti
Tu sam pisala regulacijske ovlasti i odluke donose relativnom vecinom a drugi dio pitanja je bilo to gore, tak sam i ja napisala
Da da da, tak sam i ja.. isto prvo regulacijske objasnila a onda ovo gore..

Paulina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kao da nije bilo dovoljno to sta su nam prije nekoliko dana promijenili literaturu (Europezacija lokalne samouprave, Kopric 47 stranica) pa jos i danas ovaj prizor. A mi koliko smo posteni ni prepisat nismo znali...

P.S. ako ko nađe odgovore na danasnja pitanja nek mi se javi

milla

Preporučam vam izlazak na idućem roku. Uvijek kad se sjebu i stave pretežak ispit gdje malo ljudi prođe, odma na idućem roku bude najlakši ispit ikad.
Iskreno, imam sad fobiju od lokalne....da znam da ce sve doci u normalu do jeseni i da ce bit "normalni" rokovi, cekala bih.
Ovo jucer je bilo za plakanje...
Najgore od svega je to da ne znas kako se spremit za ovo. Ucis ko idiot ali ako nisi vican (al ono, level pro) u primjeni nema sanse da to uspijes rijesit u 45 minuta i to tocno. Ajde da su stavili 1 ili 2 zadatka tako pa eto, za vecu ocjenu...

A tebi se rijeci pozlatile..

alma1311

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Da li je netko dobio na mail pozivnicu za usmeni ispit? Nisu objavili rezultate a na mailu imam pozivnicu...? Zbunjena sam

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks