koje stranice iz te skripte ulaze u 1.kolokvij?Skripta od marije+ ZLRS
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
koje stranice iz te skripte ulaze u 1.kolokvij?Skripta od marije+ ZLRS
neznam iskreno. Ucim za ispit.koje stranice iz te skripte ulaze u 1.kolokvij?
Poslala je kolegica mail, imamo, ali moramo ic ja naša predvanja kad buduIzvanradni studenti nemaju pravo na kolokvij??? Mislim mi tek predavanja imamo u petom mjesecu?
Marija, mozes mi reci koji dio skripte se odnosi na prvi kolokvij?dali je sadrzana i europska povelja?Ja sam napravila skriptu sve literature doslovno sam više manje sve prepisala iz knjiga pa ako nezko hoce mogu mu poslati
imaš navedene primjere ovdje na forumu.. i drugi predmeti su bili takve prosle godine s ove katedre. tipa uljp itd.. pa malo prorackat forum i merlin.izlazi li netko na kolokvij?
kakvi su to problemski zadaci, vidim da je knjiga vecinom teorija, pa kak to riješit onda
Koliko u ispitu bude tih zadataka? I koliko je za prolaz?imaš navedene primjere ovdje na forumu.. i drugi predmeti su bili takve prosle godine s ove katedre. tipa uljp itd.. pa malo prorackat forum i merlin.
Za ispit ne znam, pretpostavljam 5 kao i uvijek na UZ. Na kolokviju su 3. Nose po 4 boda, znaci 12 sveukupno, mislim da je pola prolaz. Detaljno sve piše na merlinu.Koliko u ispitu bude tih zadataka? I koliko je za prolaz?
Plus ovo sam zabb, općenito za kolokvij.Literatura za prvi kolokvij:
Ovo je Iva Lopižić objavila na Merlinu
- Koprić et al.: Javna uprava – nastavni materijali, Zagreb: Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Društveno veleučilište u Zagrebu, 2006. Stranice: 193-224 (Teritorijalna osnova lokalne samouprave)
- Koprić I., Marčetić G., Musa A., Đulabić V., Lalić Novak G., Upravna znanost - Javna uprava u suvremenom europskom kontekstu, Zagreb: Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2014. Stranice: 247-288 (poglavlja: 7.1., 7.2., 7.3.)
- Europska povelja o lokalnoj samoupravi (NN-MU, 14/97, 4/08)
- Ustav Republike Hrvatske (NN 85/10 – pročišćeni tekst) – čl. 4, 133-138
![]()
ako mislis na skriptu od marije u 1. kol ulazi od 1. - 36. str i od 63. str do 77. ...+ EPLSZna li netko gdje možemo pronaći literaturu koja ulazi u 1. kolokvij online da se usporedi sa skriptom i da znamo koje stranice skripte ulaze u 1. kolokvij? Ili je već netko možda napravio research pa zna koje stranice skripte ulaze?
da , na njezinu, hvala , no mislim da jos uz to ide i Koprić, I (2013) Dvadeset godina lokalne i područne (regionalne) samouprave u Hrvatskoj: razvoj, stanje i perspektive. U: Đulabić, V. (ur.) Lokalna samouprava i lokalni izbori. Zagreb: Institut za javnu upravu, str. 3-64 , taj dio se nalazi od 92. do 109.str. skripte marija93 AKO se ne varam, čisto info za kolege koji isto traže.ako mislis na skriptu od marije u 1. kol ulazi od 1. - 36. str i od 63. str do 77. ...+ EPLS
gore iznad je kolegica napisala sta je literatura za 1. kol... ta knjiga nije navedenada , na njezinu, hvala , no mislim da jos uz to ide i Koprić, I (2013) Dvadeset godina lokalne i područne (regionalne) samouprave u Hrvatskoj: razvoj, stanje i perspektive. U: Đulabić, V. (ur.) Lokalna samouprava i lokalni izbori. Zagreb: Institut za javnu upravu, str. 3-64 , taj dio se nalazi od 92. do 109.str. skripte marija93 AKO se ne varam, čisto info za kolege koji isto traže.
Doslovno na srecu. Ucis po skripti ali kao i jos dosta ljudi,koji su ucili pa na kraju pali jer su zadatci koma.ima netko savjet kako naucit ovaj predmet, knjiga je dosadna teorija a na testu zadaci?
imate li mozda pitanja s prvog kolokvija prosle godine?Doslovno na srecu. Ucis po skripti ali kao i jos dosta ljudi,koji su ucili pa na kraju pali jer su zadatci koma.
Nemam nazalostimate li mozda pitanja s prvog kolokvija prosle godine?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.