Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
U mail-u je prof Lopizic navela tu knjigu zato sam i napisao , a na Merlinu je nema tako da ne znam sad , mislim jos bolje ako ne treba ..gore iznad je kolegica napisala sta je literatura za 1. kol... ta knjiga nije navedena
A) francuski modelDržava X je nakon dugotrajnih priprema reformirala svoj sustav lokalne samouprave na način da je svoju lokalnu samoupravu ustrojila na mnoštvu malih lokalnih jedinica. Jedino 10 gradova većih od 100.000 stanovnika ima zaseban status i šire ovlasti. Iznad lokalne razine ustrojena su dva dodatna samoupravna stupnja.
a) Objasnite kojima od glavnih europskih modela lokalne samouprave je bila inspirirana ova reforma?
b) Ostvarenju kojih zahtjeva teritorijalne organizacije pogoduju male lokalne jedinice, a za koje zahtjeve takve jedinice nisu pogodne?
zna tko odgovor?
hvala punoA) francuski model
B) naslov 7.2.1 pod b u skripti od marije,treba svaku objasnit
Na Merlin, mogu biti u toku dana a mogu u srijedu ovisi o profesoru.gdje inace budu objavljeni rezultati iz pismenog i jel budi inace isti dan?
Ja sam danas dobilaPozdrav, jel itko dobio poveznicu za usmeni? Znam da na jednom roku nije bilo objavljeni rezultati nego su ljudima stizale poveznice za usmeni, pa možda je tako i ovaj put. Ne znam, ja još nisam ništa dobila...
po meni bi to bilo cjelovitost lokalne zajednice pod zahtjevima koji se odnose na lokalne samoupravne jedinice...tu imas onda ono jedno naselje jedna opcina ili da se obuhvati podrucje koje cini neku gospodarsku, drustvenu itd definiranu cjelinuZna li netko odgovor na pitanje homogenost kao kriterij za odredivanje l.j i vrste homogenosti? Gdje se to nalazi u skripti?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.