Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
naravno. koliko se sjećam ima nekoliko stranica koje je koprić napisao i to treba skoro sve znati, i ima cijelo poglavlje koje je napisao đulabić i iz toga treba znati nekoliko pitanja, sad se više ne sjećam koja.šta je najvažnije da se zna kod regionalizma, dal je dovoljno ono iz knjige?
ja sam naučila što je regionalizam, što je regionalna samouprava, onda nabrojati one dokumente i o svakom sam po jednu rečenicu naučila, al na kraju pitanje iz regionalizma nisam imala niti na pismenom niti na usmenomšta je najvažnije da se zna kod regionalizma, dal je dovoljno ono iz knjige?
ne ispituje ona lokalnudal možda tko zna dal zna ispitivati tijana vukojičič tomić,il je ona samo na komisiji.
nemam sad skriptu pa ti ne mogu točno reći, ali se sjećam da se to nalazi u koprićevoj skripti na početku kod koncepcija, to je zadnja koncepcija.Ljudi da li mi netko može odgovoriti na ovo pitanje:
navedi i objasni koncepcije kod nas poslije osamostaljenja???
Hvala unaprijed!
Da,to znam,to sam vidjela u koprićevoj skripti,ali nema opisano to za Hrvatsku...Samo je nabrojano koje su koncepcije od koje do koje godine.Mislim gledala sam u knjizi to,ali nigdje ne mogu naći što točni reći,pa sam mislila da netko znaUsput,čitala sam tvoj post iz čega si učila,da li je dovoljno te koncepcije i zahtjeve iz knjige,koprićeva skripta,zakoni i povelja?Ne moram li striktno iz knjige učiti???Hvala unaprijed!nemam sad skriptu pa ti ne mogu točno reći, ali se sjećam da se to nalazi u koprićevoj skripti na početku kod koncepcija, to je zadnja koncepcija.
Koncepcije o ulozi lokalnih jedinica u HrvatskojLjudi da li mi netko može odgovoriti na ovo pitanje:
navedi i objasni koncepcije kod nas poslije osamostaljenja???
Hvala unaprijed!
kolko ja znam nije nikad dok sam ja to polagala ali moja je kolegica kod nje pisala diplomski iz lokalne...a čemu sad to?dal mi može tko potvrditi da tijana vukojičić ne pita lokalnu
Hvala ti,to sam i ja našla,ali sad to pojasniti malo težeMislila sam da netko možda zna nešto više o tome...Ipak puno hvala...Koncepcije o ulozi lokalnih jedinica u Hrvatskoj
- marksistička koncepcija komune – do 1990.
- koncepcija upravne decentralizacije s nekim elementima samouprave – 1992-2000. (sustav lokalne samouprave i uprave)
- koncepcija političke decentralizacije i načelo supsidijarnosti – 2001-2003.
- 2004. → recentralizacija ili decentralizacija?
koliko ja znam (vidjela sam na forumu unazad neka 2-3 godine) ona nikad nije pitala lokalnu. a bilo tko s katedre za upravnu znanost može bit mentor za bilo koji kolegij s upravne znanosti, nema veze s tim da li ga predaje ili ispituje.znči ona isto ima preko sebe lokalnu
detaljnije ti ni ja nisam učila. možeš lako stvoriti rečenicu od toga, samo nabrajaš i to je dovoljno za to pitanje.Da,to znam,to sam vidjela u koprićevoj skripti,ali nema opisano to za Hrvatsku...Samo je nabrojano koje su koncepcije od koje do koje godine.Mislim gledala sam u knjizi to,ali nigdje ne mogu naći što točni reći,pa sam mislila da netko znaUsput,čitala sam tvoj post iz čega si učila,da li je dovoljno te koncepcije i zahtjeve iz knjige,koprićeva skripta,zakoni i povelja?Ne moram li striktno iz knjige učiti???Hvala unaprijed!
Dajte ljudi pojasnite još nešto...Znači mi trebamo znati Koprićevu skriptu uz zakone i eur. povelju,e sad ja sam Koprićevu skriptu nadopunjaval iz knjige,čisto da mogu nešto vše napisati o tome,a sad vidim da ima dosta pitanja koja uopće se ne pojavljuju u toj njegovoj skripti npr.regionalizam,metropolizacija,... a na ispitu se pojavljuju,znači u pravilu mi prvo trebamo proći knjigu,pa tek njegovu skriptu pogledati,zar ne???Ja sam mislila da njegova skripta u pravilu nas bazira na bitne stvari iz knjige,ali vidim da nije tako...
Hvala ti puno,ma kada dosta ljudi različito priča.Ali sad mi je jasnoNaravno da nije tako. Knjiga je sastavni dio litarature i ona se mora naučiti. Ta skripta nije nikakakav sažetak knjige, jer dosta toga nema iz knjige, a u knjizi pak nema nekih stvari koje su u skripti. Zato paralelno učiti i jedno i drugo.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.