AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Lokalna samouprava

lock

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dal zna tko koja je najbolja skripta iz skriptarnice za naučiti taj predmet te dali u njoj šta iz gradiva fali???tnx

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
dal zna tko koja je najbolja skripta iz skriptarnice za naučiti taj predmet te dali u njoj šta iz gradiva fali???tnx
Nema skripte ali ima Koprićeva nova skripta, knjiga i zakoni.

Mateja766

dragi kolege, molila bi vas pomoć tj savjet. dakle, pripremam se početi učiti lokalnu i ne znam odakle početi. skinula sam si skriptu koprićevu, onu od 37 strane i meni je to pre zbunjeno, pisana je u natuknicama i teško će mi tako biti učiti. od čega ste vi krenuli, da li prvo zakone pa skriptu ili kako?

da li ima netko skenirano ono što treba iz knjige naučiti da mi pošalje na mail. za sada za učiti imam zakone,ustav ,povelju i tu skriptu, pretpostavljam da mi je neophodna knjiga? pliz udjelite koji savjet za ovaj ispit!

hvala :)

marty1711

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dajte ljudi molim vas jel može netko stavit link di da skinemo tu novu skriptu... Molim vas, vrijeme prolazi, treba počet učit. Hvala!

dorach

Dajte ljudi molim vas jel može netko stavit link di da skinemo tu novu skriptu... Molim vas, vrijeme prolazi, treba počet učit. Hvala!
katedra za upravnu znanost http://www.pravo.unizg.hr/UZ u materijalima. otvoriš lokalnu samoupravu za V godinu na pravnom studiju i onda prezentacije i tekstove. tamo je koprićeva skripta. ne znam je li to nova skripta ili ne, ali ako je na stranici katedre onda su ju vjerojatno obnovili novim informacijama.

marty1711

katedra za upravnu znanost http://www.pravo.unizg.hr/UZ u materijalima. otvoriš lokalnu samoupravu za V godinu na pravnom studiju i onda prezentacije i tekstove. tamo je koprićeva skripta. ne znam je li to nova skripta ili ne, ali ako je na stranici katedre onda su ju vjerojatno obnovili novim informacijama.
Sada sam pogledala tamo i sve što tamo ima od koprića je ono - 20 godina lokalne samouprave u hr. i ona stara koprićeva skripta. Nema niš novog...

majolada

ne postoji nikakva nova kopričeva skripta,bila sam na predavanju za izvanredne studente i nisu rekli nikakvu novu skriptu a predavao je baš prof.Koprić
postoji taj članak 20 godina lokalne samouprave u Hrvatskoj i to je vjerojatno neko krivo razumio ko skriptu i sad se tu šire dezinformacije

Mateja766

da li je ovo što moramo naučiti iz knjige : Koprić et al (2006): Javna uprava – nastavni materijali: 169-324 i njegove bilješke (skripta) s predavanja ona od 39 strana, da li je to isto? jer nemam knjigu pa me zanima mogu li učiti iz te skripte umjesto knjige? dakle da li jednak sadržaj?

Eriatarka

da li je ovo što moramo naučiti iz knjige : Koprić et al (2006): Javna uprava – nastavni materijali: 169-324 i njegove bilješke (skripta) s predavanja ona od 39 strana, da li je to isto? jer nemam knjigu pa me zanima mogu li učiti iz te skripte umjesto knjige? dakle da li jednak sadržaj?
Nije isto. Ima stvari koje nema u knjizi, ali ima u bilješkama odnosno skripti i obrnuto. Trebaš oboje, ali ti je skripta u natuknicama, lako pamtljiva zapravo.

tapravnica

jel tko zna na kaj se točno odnosi horizontalna i vertikalna integracija?
tražim po skripti i knjigi pa ne mogu nigdje naći.

dorach

jel tko zna na kaj se točno odnosi horizontalna i vertikalna integracija?
tražim po skripti i knjigi pa ne mogu nigdje naći.

nisam 100% sigurna ali mislim da bi to moglo biti vezano uz stupnjevanje i suradnju.

našla sam to u onoj trećoj skripti u skriptarnici da se spominje horizontalna i vertikalna integracija kod dileme između stupnjevanja i suradnje pa pogledaj to u knjizi. :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks