Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pridružujem se pitanju.dal zna tko koja je najbolja skripta iz skriptarnice za naučiti taj predmet te dali u njoj šta iz gradiva fali???tnx
Nema skripte ali ima Koprićeva nova skripta, knjiga i zakoni.dal zna tko koja je najbolja skripta iz skriptarnice za naučiti taj predmet te dali u njoj šta iz gradiva fali???tnx
ta njegova skripta je ona od 37 strana ili?Nema skripte ali ima Koprićeva nova skripta, knjiga i zakoni.
Kako nema kad ima?Nema skripte ali ima Koprićeva nova skripta, knjiga i zakoni.
iz 2013.Koprićeva nova skripta
Gdje možemo nabaviti tu novu skriptu? Hvaaliz 2013.
Ergo, ovo u skriptarnici je staro.
katedra za upravnu znanost http://www.pravo.unizg.hr/UZ u materijalima. otvoriš lokalnu samoupravu za V godinu na pravnom studiju i onda prezentacije i tekstove. tamo je koprićeva skripta. ne znam je li to nova skripta ili ne, ali ako je na stranici katedre onda su ju vjerojatno obnovili novim informacijama.Dajte ljudi molim vas jel može netko stavit link di da skinemo tu novu skriptu... Molim vas, vrijeme prolazi, treba počet učit. Hvala!
Sada sam pogledala tamo i sve što tamo ima od koprića je ono - 20 godina lokalne samouprave u hr. i ona stara koprićeva skripta. Nema niš novog...katedra za upravnu znanost http://www.pravo.unizg.hr/UZ u materijalima. otvoriš lokalnu samoupravu za V godinu na pravnom studiju i onda prezentacije i tekstove. tamo je koprićeva skripta. ne znam je li to nova skripta ili ne, ali ako je na stranici katedre onda su ju vjerojatno obnovili novim informacijama.
Nije isto. Ima stvari koje nema u knjizi, ali ima u bilješkama odnosno skripti i obrnuto. Trebaš oboje, ali ti je skripta u natuknicama, lako pamtljiva zapravo.da li je ovo što moramo naučiti iz knjige : Koprić et al (2006): Javna uprava – nastavni materijali: 169-324 i njegove bilješke (skripta) s predavanja ona od 39 strana, da li je to isto? jer nemam knjigu pa me zanima mogu li učiti iz te skripte umjesto knjige? dakle da li jednak sadržaj?
jel tko zna na kaj se točno odnosi horizontalna i vertikalna integracija?
tražim po skripti i knjigi pa ne mogu nigdje naći.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.