Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Biti ce na studomatu tokom listopada sigurno za predstojeću akademsku godinu. Sekcija ISPITI/PREGLED ISPITNIH ROKOVADa li netko zna gdje se može vidjeti raspored ispita kroz cijelu akademsku godinu?
HvalaBiti ce na studomatu tokom listopada sigurno za predstojeću akademsku godinu. Sekcija ISPITI/PREGLED ISPITNIH ROKOVA
Rokovi u studenom su od 9-13.,s obzirom da se predmeti katedre upravne znanosti uvijek pišu utorkom točan datum bi trebao biti 10.11.ne mogu na studomat,kad je točno rok u 11.mj? tnx
do 4.11.(23:59h)moze mi netko reci dokad su prijave za nauku I? nemam AAI identitet jos pa da znam. hvala
Da li netko zna kad je ispit u utorak?
Gdje si našla za Nauku 2 raspored? Ja sam sad išla na ispite javene uprave i piše da trenutno nema ispita.kad imate ispit iz Nauke 1 i u kojoj dvorani?
Nauka 2 je u 11h dvorana 2(Gundulićeva)
Pronašla sam na studomatuGdje si našla za Nauku 2 raspored? Ja sam sad išla na ispite javene uprave i piše da trenutno nema ispita.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.