Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Molim vaz da li bi mi neko mogao reci nauka 1 od koje do koje strane moram ucit,hvala
odgovoriti samo ono što te pita u pitanju, ništa višeprofesionalna odgovornost i na ćemu se temelji
profesionalna odgovornost i zašto je dvostruka
odgovornost za učinak i šta pogoduje razvitku toga novije doba
da li treba u širinu ili samo kratko odgovoriti
Svi rokovi pišu na studomatu pod rubrikom pregled ispitnih rokova.kojih datuma su rokovi u veljači?tnx
O drzavnoj upravi imas odmah na pocetku na str.3 a o javnim sluzbama na str.7 ali mozda bi najbolji odgovor po meni bio onaj gdje je lekcija o horizontalnoj diferencijaciji gdje pise sto obuhvaca klasicnu drzavnu upravu a to su pravosudje, financije, obrana, vanjski i unutarnji poslovi a u tim resorima drzava djeluje u svojoj izvornoj ulozi kao vlast odnosno kao nositelj fizicke prinude u zajednici, a sto se tice javnih sluzbi u njima se drzava javlja kao nositelj drustveno korisnih poslova i svoje djelovanje ne temelji na prinudi, to su poslovi koji su u javnom interesu( vise na str.33)vidjela sam na prethodnim stranicama pitanja s proslih rokova, medu njima je bilo: 'razlika izmedu klasicne drzavne uprave i javnih sluzbi', pa me zanima gdje je to u knjizi uopce?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.