Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Naravno da ne..ali ce kao biti blazi prema nama na usmenom..tako je simovic rekao na predavanjuZnaci, ako sam dobro shvatio, kad prodjemo oba kolokvija nema usmenog vec je samo upis ocjene ili ??
To ti je sve zajedno 10 strana za pročitati.dal moramo i zakon o maticama i osobnom imenu sad za 1. kolokvij znat?
To ne bi imalo previše smisla. Doduše, na ULJP-u se ide na usmeni nakon drugog kolokvija. Sorry, ne znam točno, samo usput komentiram.Ako prođemo oba kolokvija i dalje moramo na usmeni ili?
Koja su bila pitanja? Bas me zanima jer nije puno ljudi proslo.
Jesi prošla? Ako jesi koliko si išla u "širinu" kod odgovora ili si samo pisala najosnovnije?ja sam imala presumpciju majcinstva, propusti koje maticar moze uciniti kod sklapanja braka i osobna prava djeteta
nisam prosla, 2. i 3. pitanje sam vecinom improvizirala. Profa je jucer rekla da smo trebali napisat sve sto je vezano uz pitanje, pa pretpostavljam da se stvarno trebalo raspisati.Jesi prošla? Ako jesi koliko si išla u "širinu" kod odgovora ili si samo pisala najosnovnije?
Mislim da je to premalo vremena da se napiše sve al dobro ako oni tako žele onda je to takonisam prosla, 2. i 3. pitanje sam vecinom improvizirala. Profa je jucer rekla da smo trebali napisat sve sto je vezano uz pitanje, pa pretpostavljam da se stvarno trebalo raspisati.
Iduci tjedan u terminu predavanjakada su potpisi iz obiteljskog? hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.