Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolege koji su već polagali ovaj ispit jel ste imali usmeni baš onaj dan koji piše da je rok na studomatu ili je bio par dana poslije?
I meni tako pise,nije ni meni jasno :/ a valjda je onda simovic kad pise njegov kabinetMeni je sutra pise mi soba 5 Simovic, Culo Margaletic a to je Simovicev kabinet. Zasto pise i njezino ime zna li tko
Meni piše 6.7.Ja sam bila zadnji put kod Simovica i pala sam haha pa cu ovaj put kod profesorice, a i ovi koji su bili kod nje su rekli da pita lagana pitanja. Jel i vama tek 7.6. usmeni iako je 4.7. rok?
Da 6.7. haha pardonMeni piše 6.7.
+ zakon o zivotnom partnerstvu koji nije toliko bitan, i ne pitaju ga bas u detalje, ne treba znat cijeli, samo najbitnije sa pocetka.., obz je dovoljan s tim da moras znat sve osim uzdrzavanja i imovinskih odnosa. Ja sam polozila i preporucujem da si iz knjige sve procitas, cisto da ti neke stvari budu jasnije jer je zakon nekad "štur" sretno!Kolege, po čemu učiti ovaj ispit, da li samo po zakonima;obiteljsko zakon, matce i osobnom imenu ili treba još nešto ??????
[DOUBLEPOST=1467798166,1467798017][/DOUBLEPOST]Hvala na odgovoru, ali danas je ispit položen, učeno isključivo iz obiteljskog zakona: Profesor je stvarno jako korektan i jako puno pomaže, navodi ti primjere i tako dođeš lako do odgovora. Mene je pitao: žurna mjera izdvajanja iz obitelji, posebni skrbnik i skrbnik za maloljetno dijete, 3 u indeksu. Sretno svima drugima sa ispitom+ zakon o zivotnom partnerstvu koji nije toliko bitan, i ne pitaju ga bas u detalje, ne treba znat cijeli, samo najbitnije sa pocetka.., obz je dovoljan s tim da moras znat sve osim uzdrzavanja i imovinskih odnosa. Ja sam polozila i preporucujem da si iz knjige sve procitas, cisto da ti neke stvari budu jasnije jer je zakon nekad "štur" sretno![/QUO
dakle nisi kombinirao jos neku skriptu? jer svi pricaju da se mora kombinirati uz zakone al opet vele da su zastarjeli podaci pa mi nije jasno :/[DOUBLEPOST=1467798166,1467798017][/DOUBLEPOST]Hvala na odgovoru, ali danas je ispit položen, učeno isključivo iz obiteljskog zakona: Profesor je stvarno jako korektan i jako puno pomaže, navodi ti primjere i tako dođeš lako do odgovora. Mene je pitao: žurna mjera izdvajanja iz obitelji, posebni skrbnik i skrbnik za maloljetno dijete, 3 u indeksu. Sretno svima drugima sa ispitom
Ne, iz skripte nije učeno, samo iz zakona. Iz skripte obrati pažnju na konvencije.dakle nisi kombinirao jos neku skriptu? jer svi pricaju da se mora kombinirati uz zakone al opet vele da su zastarjeli podaci pa mi nije jasno :/
Hmm konvencije? Bas i ne nalazim to u skripti..dal je to u knjizi iz 2003 il 2007?Ne, iz skripte nije učeno, samo iz zakona. Iz skripte obrati pažnju na konvencije.
A oko 8 pola 9 bude tako nesto koliko znam...ekipa! u koliko sati obično bude usmeni ispit? još neznam kod koga sam,ali otprilike... hvala unaprijed!
hvalaA oko 8 pola 9 bude tako nesto koliko znam...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.