Horiemon
Kronično vaš, 0-24
Pohvalno, ali možda suvišno?Ne učim iz skripte,nego iz knjiga
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pohvalno, ali možda suvišno?Ne učim iz skripte,nego iz knjiga
koje su to male nadopune? Hvalaskripta s malim nadopunama iz obiteljskog zakona je sasvim dovoljna.
Imaš u obiteljskom zakonu!Molila bih nekoga da ak moze da mi napiše sve o postupku posredovanja, jer nemam knjigu, a toga nema u skripti.
obrati se referadi pa vidi što će ti oni reći.Objavili su popis rasporeda za ispit! Mene nema na popisu a prijavila sam ga! Kome da se obratim???
Ovo mi se još nije dogodilo! :S
Molim pomoć
Pa pogledaj u tim zakonima na kraju u prijelaznim i završnim odredbama kad stupaju na snagu, normalno ako su izglasani i ako ih nađeš na netu. Ako nisu stupili na snagu onda uči po starome, ako jesu onda po novome; logično.jel netko zna dal moramo znat ove izmjene zakona o osobnom imenu, i izmjene zakona o državnim maticama? dali su oni stupili na snagu ili?
Da. Ja ću tako naučit, ispravila sam si ih u starom zakonu. Nema puno tih izmjena! Svega par članaka.aha, znaci sve nove izmjene zakona moramo znati? npr.promjena prezimena nakon rastave rok vise nije 6mjeseci nego godinu dana?
mislim da uzdržavanje netreba jer pod nastavnim programom nije navedeno.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.