Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
uh a di je tek 4 il 5 mj :laughing:još ni riječi o praksi??? jel zna netko šta je s time, pa već je kraj 2. mjeseca?
i mene ovo zanima, ako je netko nešto saznao neka javi, please!ljudi,trebam pomoc..naime,ovih dana sam dala sve ispite s trece,ali jos nisam predala izvjestaj o praksi koju sam obavila prosle godine..to sam si ostavila za kraj pa me sad zanima kome to predati ako je tijana na bolovanju???
Preporuka moja vama je nazvati sanju storjak iz referade...dolje pa pitati...broj 01-4890 215i mene ovo zanima, ako je netko nešto saznao neka javi, please!
prošle godine je za one koje rade bilo određeno da napišu neki izvještaj o poslu/instituciji u kojoj rade (vjerojatno po nekim uputama)ja sam pisala molbu prof. Marčetić da me oslobodi odlaska na praksu jer sam izvanredan student i radim pa je to nemoguća misija, odgovorila mi je da ne može rješavat jednog po jednog studenta nego da ćemo tijekom 3. mjeseca svi dobiti poziv za veliki sastanak za praksu i na njemu će sve biti dogovoreno, a izvanredni zaposleni studenti će imati povlašteni položaj, ma šta to značilo...
hvala na mailu ali taj više ne vrijedi. mislila sam da netko ima njezin noviji mail???prošle godine je takav način oslobođenja od prakse bio odobren samo zaposlenima u
tijelima državne uprave ili onima koji rade na pravnim, kadrovskim i sl. poslovima.
netko je tražio mail od prof. lalić: [email protected]
mislim da se svi trebamo malo smirit jer nije smak svijeta i nismo mi prva generacija koja treba obavit praksu.Vjerovatno ćemo bit obaviješteni i sve će se sreditja ne radim u tijelu državne uprave pa mi je opet rekla da će studenti koji rade imati povlašteni položaj, meni je nemoguće ići na praksu prije svega jer nemam toliko dana godišnjeg odmora, kojeg ionako ne mogu uzeti kad ja hoću nego kad se poslože stvari na poslu.
mogla bi jednino odustat od faksa zbog faking prakse.
to je totalno debilno da zaposleni ljudi moraju na praksu, bez obzira na to di rade, pa ipak su oni na poslu 8 sati dnevno još im fali i praksa.
naći će faksDa li mi netko moze reci sta vrijedi za izvanredne studente po bolonji, a koji ne rade...da li si moramo naci sami praksu ili ce nam naci faks???unaprijed puno hvala
budem ti ja javila, ako ju dobijembi li netko kada dobije obavijest o sastanku za praksu javio tu da je dobio obavijest, jer ja ne znam na koju će mi adresu stić.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.