Nicole
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
?Koja je fora sa praksom za studente po starom programu?
Šta se mora odraditi praksa od 3 mjeseca??
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
?Koja je fora sa praksom za studente po starom programu?
Šta se mora odraditi praksa od 3 mjeseca??
Hehe, tak ti i treba! Bilo ti je ispod časti da to obaviš kod mene i Depraća, da nam svaki dan skuvaš po par kavica, odeš sporadično po burek il čevape i jednom u dva tjedna ulaštiš moje svečane picolovke. Sad pati! :tongue2:mene još nema, a cura s identičnim prezimenom je već na popisu..
viš kak se sve obrne na dobroHehe, tak ti i treba! Bilo ti je ispod časti da to obaviš kod mene i Depraća, da nam svaki dan skuvaš po par kavica, odeš sporadično po burek il čevape i jednom u dva tjedna ulaštiš moje svečane picolovke. Sad pati! :tongue2:
bila sam ja..pokupili me u ulici skup s ovima iz Podravke..ako je tko bio u Remetincu u zatvoru neka napiše kak je bilo!
Hahahahahahahahaha, Hedy u pržunu na praksi :tongue2:. Simple twist of fate, baby... :tongue2:viš kak se sve obrne na dobro
od ponedeljka sam kod vas!!
Ne buš se dugo smijala!Remka :laughing:
cell 007
izvještaj s prakse predaješ kad želiš, barem nam je tako prošle godine rekla Tijana Vukojičić koja je tada vodila praksu.Ej ljudi! Zna li netko kada treba predat dnevnik rada Lalićki???
Mi koji smo prvi tjedan odradili praksu,jel trebamo sad odmah u četvrtak joj na konzultacije ić predat dnevnik? :unsure:
kak treba izgledati taj dnevnik? jel dobiš neke naputke ili...Ej ljudi! Zna li netko kada treba predat dnevnik rada Lalićki???
Mi koji smo prvi tjedan odradili praksu,jel trebamo sad odmah u četvrtak joj na konzultacije ić predat dnevnik? :unsure:
U dnevnik pišeš aktivnosti koje si radila tijekom prakse,zatim bilješke i kao svoja opažanja i nakraju zaključak.Nama nije nitko objašnjavao kako da to napišemo nego smo dobili obavijest da ga preuzmemo na stranici na kojoj je pisalo kad si raspoređen na praksu.ja sam čula da je napisati taj istraživački rad vrlo,vrlo zahtjevno, pa se dvoumim da li da odradim tu praksu ili da pišem. Jel netko pisao istraživački,jel to oduzima jako puno vremena i treba li biti na sto strana ili...
kak treba izgledati taj dnevnik? jel dobiš neke naputke ili...
ja sam čula da je napisati taj istraživački rad vrlo,vrlo zahtjevno, pa se dvoumim da li da odradim tu praksu ili da pišem. Jel netko pisao istraživački,jel to oduzima jako puno vremena i treba li biti na sto strana ili...
Ja sam pisala istraživački rad i bilo mi je zanimljivo. Nije bilo jako zahtjevno jer sam pisala o uredu u kojem radim tako da znam kako što funkcionira. Bitno je da se iznosi vlastito mišljenje i prijedlozi za poboljšanje. Radim u tijelu državne uprave tako da sam mogla primijeniti znanje stečeno na faksu. Nisam izgubila puno vremena. Predala sam rad i za dva tjedna sam došla po potpis. Sve smo dogovarale mailom. Imala sam 34 stranice (sa sadržajem i naslovnicom).
Lalić je rekla da ne treba nikakva potvrda, iako, ja ću je tražiti, pa ako će htjeti izdati okej, ak ne, opet okej; ali kao oni će s faksa provjeravati da li smo bili..Mene zanima da li se nama netko mora negdje potpisati da smo uspješno obavili praksu. Znam da je prije to bila praksa svugdje. Na dnevniku rada se traži potpis ali koliko sam shvatila voditeljice prakse (Lalić) ili će to ona sama provjeriti u kontaktu s njima. Moram priznati da mi je dnevnik prakse stvarno teško napisati..
pa ta rubrika očito nije svakome istaima li tko primjer dnevnika prakse da mi ga pošalje na mail? ponajviše me zanima rubrika bilješke i zapažanja!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.