AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

hedviga

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
petljaju li ga s tim popisima za praksu..

jedna cura je na oba popisa i na svakom je raspoređena u drugu instituciju..
mene još nema, a cura s identičnim prezimenom je već na popisu..

Tompa

mene još nema, a cura s identičnim prezimenom je već na popisu..
Hehe, tak ti i treba! Bilo ti je ispod časti da to obaviš kod mene i Depraća, da nam svaki dan skuvaš po par kavica, odeš sporadično po burek il čevape i jednom u dva tjedna ulaštiš moje svečane picolovke. Sad pati! :tongue2:

hedviga

ako je tko bio u Remetincu u zatvoru neka napiše kak je bilo!

a ti Deprać čkomi, već nam se bljuje od priče kak su zatvorske knedličke uberšmeklih:tongue2:

Hehe, tak ti i treba! Bilo ti je ispod časti da to obaviš kod mene i Depraća, da nam svaki dan skuvaš po par kavica, odeš sporadično po burek il čevape i jednom u dva tjedna ulaštiš moje svečane picolovke. Sad pati! :tongue2:
viš kak se sve obrne na dobro
od ponedeljka sam kod vas!! :tongue2:
Remka :laughing:
cell 007
department "kodpotočki manijaki":crazy:

Ninek

ako je tko bio u Remetincu u zatvoru neka napiše kak je bilo!
bila sam ja..pokupili me u ulici skup s ovima iz Podravke..
yebate da sam znala da je grijeh živjeti kraj Marinca, sama bi se predala :laughing:

Tompa

viš kak se sve obrne na dobro
od ponedeljka sam kod vas!!
Hahahahahahahahaha, Hedy u pržunu na praksi :tongue2:. Simple twist of fate, baby... :tongue2:
Viš kak se sve obrne po pravici... nisi štela, bilo ti je ispod časti... sad kuvaj kavu Polančecu i drobi Baretu heptanone da ne potrga ono malo zubi... lol...

I ne falsificiraj fakte i ne zavodi narod - Deprać i ja udišemo čisti črnomerečki zrak, tu smo u Trovačnici na kavi, free like a bird in an open space baby... a Hedy u ćuzi... lalalalalalala - o mila, o lijepa, o draga slobodoooooooo...

Remka :laughing:
cell 007
Ne buš se dugo smijala!
Zbilja, ak ti bilo kaj treba samo cimni il mene il Deprija - we'll come runnin'
You just call up my name
And you know whereeeeever I aaaaam
I'll come runnin' - to see you agaaaain... :tongue2:

Ak trebaš rašpu za nokte same reči...

ana f

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ej ljudi! Zna li netko kada treba predat dnevnik rada Lalićki???

Mi koji smo prvi tjedan odradili praksu,jel trebamo sad odmah u četvrtak joj na konzultacije ić predat dnevnik? :unsure:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Mi koji smo prvi tjedan odradili praksu,jel trebamo sad odmah u četvrtak joj na konzultacije ić predat dnevnik? :unsure:
izvještaj s prakse predaješ kad želiš, barem nam je tako prošle godine rekla Tijana Vukojičić koja je tada vodila praksu.
s time da smo morali doći tjedan dana nakon što smo predali izvještaj da nam upiše u indeks da je praksa obavljena.

ana f

Saznala sam da je Lalićka rekla da je dobro predat dnevnik što prije dok su nam kao dojmovi "friški"...

Ja neću sad odmah prvi tjedan ić,pa valjda to neće bit problem.

thanks Nicole!

hedviga

zna li netko da li izvještaj predajemo u referadu ili na konzultacijama četvrtkom kod Goranke Lalić?

amelie

ja sam čula da je napisati taj istraživački rad vrlo,vrlo zahtjevno, pa se dvoumim da li da odradim tu praksu ili da pišem. Jel netko pisao istraživački,jel to oduzima jako puno vremena i treba li biti na sto strana ili...

kak treba izgledati taj dnevnik? jel dobiš neke naputke ili...

ana f

ja sam čula da je napisati taj istraživački rad vrlo,vrlo zahtjevno, pa se dvoumim da li da odradim tu praksu ili da pišem. Jel netko pisao istraživački,jel to oduzima jako puno vremena i treba li biti na sto strana ili...

kak treba izgledati taj dnevnik? jel dobiš neke naputke ili...
U dnevnik pišeš aktivnosti koje si radila tijekom prakse,zatim bilješke i kao svoja opažanja i nakraju zaključak.Nama nije nitko objašnjavao kako da to napišemo nego smo dobili obavijest da ga preuzmemo na stranici na kojoj je pisalo kad si raspoređen na praksu.
Tako dok ga pišeš treba ti mašta radit jer ne vjerujem da si baš toliko puno radio tijekom prakse,a čula sam da treba pisat kao zapažanja o metodama rada,eventualnim prijedlozima za poboljšanje,a u skladu sa onime što smo naučili tijekom faxa...

lucy

Ja sam pisala istraživački rad i bilo mi je zanimljivo. Nije bilo jako zahtjevno jer sam pisala o uredu u kojem radim tako da znam kako što funkcionira. Bitno je da se iznosi vlastito mišljenje i prijedlozi za poboljšanje. Radim u tijelu državne uprave tako da sam mogla primijeniti znanje stečeno na faksu. Nisam izgubila puno vremena. Predala sam rad i za dva tjedna sam došla po potpis. Sve smo dogovarale mailom. Imala sam 34 stranice (sa sadržajem i naslovnicom).

tea

da li je netko bio na praksi u ministarstvu pravosuđa-uprava za zatvorski sustav, petrinjska 12???pa ako moze da napise dojmove i sta se radi???ja sam od ponedjeljka u toj organizaciji...unaprijed puno hvala

lupa

Mene zanima da li se nama netko mora negdje potpisati da smo uspješno obavili praksu. Znam da je prije to bila praksa svugdje. Na dnevniku rada se traži potpis ali koliko sam shvatila voditeljice prakse (Lalić) ili će to ona sama provjeriti u kontaktu s njima. Moram priznati da mi je dnevnik prakse stvarno teško napisati..

hedviga

Mene zanima da li se nama netko mora negdje potpisati da smo uspješno obavili praksu. Znam da je prije to bila praksa svugdje. Na dnevniku rada se traži potpis ali koliko sam shvatila voditeljice prakse (Lalić) ili će to ona sama provjeriti u kontaktu s njima. Moram priznati da mi je dnevnik prakse stvarno teško napisati..
Lalić je rekla da ne treba nikakva potvrda, iako, ja ću je tražiti, pa ako će htjeti izdati okej, ak ne, opet okej; ali kao oni će s faksa provjeravati da li smo bili..

predlažem da pišete svaki dan dojmove dok su svježi

sway

ima li tko primjer dnevnika prakse da mi ga pošalje na mail? ponajviše me zanima rubrika bilješke i zapažanja!

hedviga

ima li tko primjer dnevnika prakse da mi ga pošalje na mail? ponajviše me zanima rubrika bilješke i zapažanja!
pa ta rubrika očito nije svakome ista
ovisi o instituciji u koju si upućen, a i o osobi
pa nećeš prepisati tuđa zapažanja..:laughing:
a i nemre ti ga mailat jer se piše rukom na papiru/obrascu

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks