AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

gea.fax

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
obavijest sa stranica faksa

Obavještavaju se studenti stručnog studija javne uprave da će se sastanak vezano za obavljanje stručne prakse održati dana 15. travnja 2010. g. (četvrtak) u Gundulićevoj 10, dvorana VIII/I. kat. s početkom;
- za redovne studente u 17:00 sati,
- za izvanredne studente u 17:45 sati.

Molimo da se obavezno odazovete ovom pozivu.

Tihana I.

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
imam pitanje -da li je izvješen popis ljudi koji trebaju doći na taj sastanak?upisala sam parcijalu treče pa me zanima da li i ja moram doći?

hedviga

imam pitanje -da li je izvješen popis ljudi koji trebaju doći na taj sastanak?upisala sam parcijalu treče pa me zanima da li i ja moram doći?
ak si upisala parc.3.godine, znači da nisi upisala praksu i ne moraš doći
trebala si dobiti poziv na kućnu adresu

honey1706

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Danas smo mi bili na dogovoru za praksu...rekli su da ce vec iduci tjedan staviti na oglasnoj ploci i na web-u raspored gdje ce koji student biti na praksi...Moramo se dolicno ponasati jer ce oni dobivati evidencije o svakomu o nas...Pitali su tko nije u mogucnosti biti na praksi u prvom tjednu svibnja (pa su se neke kolege potpisivali, koji ne mogu zbog ispita)...sto se tice predavanja i prakse profesore ce te morati zamoliti da vam "oproste" taj izostanak...

Perce18

A što je rećeno za izvanredne studente? Ja sam bila prošle godine al me zanima dal je sad rečeno nešto novo pa ako je netko bio od izvanrednih studenata molim nek podjeli informaciju, thx!

hedviga

A što je rećeno za izvanredne studente? Ja sam bila prošle godine al me zanima dal je sad rečeno nešto novo pa ako je netko bio od izvanrednih studenata molim nek podjeli informaciju, thx!
izvanredni koji rade trebaju uputiti zamolbu pročelnici Marčetić
urudžbirati je u referadi
u zamolbi navesti zašto misle da bi trebali biti oslobođeni prakse
kad dobiju pozitivan odgovor, pišu istraživački rad o organizaciji u kojoj rade
za sve eventualne dodatne info, javiti se Goranki Lalić, voditeljici prakse (kojoj se rad i predaje) na [email protected]

zvrka

izvanredni koji rade trebaju uputiti zamolbu pročelnici Marčetić
urudžbirati je u referadi
u zamolbi navesti zašto misle da bi trebali biti oslobođeni prakse
kad dobiju pozitivan odgovor, pišu istraživački rad o organizaciji u kojoj rade
za sve eventualne dodatne info, javiti se Goranki Lalić, voditeljici prakse (kojoj se rad i predaje) na [email protected]
jel se to kupi neki obrazac u našoj knjižari ili?

hedviga

jel se to kupi neki obrazac u našoj knjižari ili?
hmm...you got me..
čini mi se da ima nešto toga tipa za kupiti u knjižari, obrazac
ali ja sam to natipkala u Word-u..mislim da je bolje tako, ono moraš rukom ispunjavati

hedviga

kako ćemo mi dobiti odgovor na tu molbu? moramo ići u referadu po odgovor ili?
ostaviš indeks i tu molbu u referadi
i za oko 7 dana dobiješ pismeni odgovor
konzultiraj se još sa Sanjom

pepy

ja ostavila samo molbu, nitko me nije tražio indeks?!
otići ću se raspitati idući tjedan

tea

sta jos uvijek nije stavljen raspored za praksu???vidjela sam da ga na netu nema, jel netko zna da li je stavljen na oglasnoj ploci na faksu???unaprijed puno hvala

tea

da li je netko mozda poslao mail G.Lalic u vezi popisa za praksu, zasto nije nigdje stavljeno???hvala

maria

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
super, stavit će to na oglasnu ploču u ponedjeljak i pisat će da smo već odavno trebali biti na praksi, i onda ćemo još mi ispasti krivi...

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Koja je fora sa praksom za studente po starom programu?
Šta se mora odraditi praksa od 3 mjeseca??

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks