AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

zoki

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ima li objavljena nova grupa za praksu ja ne mogu otvoriti njihov popis pa ako netko može da stavi na našu stranicu

londres

U kojem formatu oni objavljuju liste za praksu?
Na koji nacin se mogu otvoriti, pokusavala prebacivati u neki drugi format ni to nisam uspjela..

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
U kojem formatu oni objavljuju liste za praksu?
Na koji nacin se mogu otvoriti, pokusavala prebacivati u neki drugi format ni to nisam uspjela..
Liste objavljuju u Exelu, ako ne možeš otvoriti ne brini, dok dođe popis za novu grupu netko će sigurno staviti popis tu na forum (kao što su za prethodne dvije grupe), eventualno ako nitko ne stavi, samo pitaš tu i stavit ćemo.

martina_sk

Administrator
kolege, kakve su ocjene iz dnevnika prakse? koliko ste vi dobili i vaši kolege? što ste čuli? i koliko im vremena treba da ocjene dnevnik?

jewel6

pitanjce..jel se taj dnevnik prakse nosi iskljucivo tijani ili se moze odnijeti i giljevicu? jer tijana ima utorkom konzultacije, a ne mogu u utorak, pa da odem u srijedu kod tea, ako se moze i njemu ostavit

marxmaja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel dobimo kakvu potvrdu nakon izvršene prakse ili samo nosimo taj dnevnik a zadnji dan se ljepo zahvalimo i to je to?

Adriana

jel dobimo kakvu potvrdu nakon izvršene prakse ili samo nosimo taj dnevnik a zadnji dan se ljepo zahvalimo i to je to?
ja nisam dobila nikakvu potvrdu,ako te pitaju da li ti treba uzmi ju jer od viška glava ne boli,a ako ne ,nije ti bitno,bitan je dnevnik prakse,zadnji dan se lijepo zahvališ i pozdraviš!

pitanjce..jel se taj dnevnik prakse nosi iskljucivo tijani ili se moze odnijeti i giljevicu? jer tijana ima utorkom konzultacije, a ne mogu u utorak, pa da odem u srijedu kod tea, ako se moze i njemu ostavit
po meni mislim da se može predati i kod tea,ne mora se isključivo kod tijane!
možeš mu poslati mail pa pitati,ali mislim da se može i kod njega.

marxmaja

jel nam trebaju te dnevnike prakse potpisat tamo di smo bili na praksi ili dat kakvu potvrdu ?

jelka

jel nam trebaju te dnevnike prakse potpisat tamo di smo bili na praksi ili dat kakvu potvrdu ?
ne... samo doneseš dnevnik prakse, kod nas je žena samo javila mailom tijani da smo uspješno odradili

nea

ako netko nije vidio, stavili su raspored za praksu za sve studente
http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij :)
da, vidjeli, i bolje da nismo... :frustrating: Jednom dijelu studenata (uključujući i meni) stavili su sljedeći tjedan, u vrijeme ispita.. :angry: :frustrating: A da ih barem nismo molili da to ne rade. Nekima su stavili čak sredinom 5.mj. Zašto nisu mogli zaobići taj tjedan? Kud im se žurilo? :frustrating:

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ne znam jel gore dobit praksu onaj tjedan kad su ispiti,ili iduci tjedan kad moras ucit za ispite najvise..uzas,a pogotovo ako izlazis na 2 ispita.
zar nismo svi mogli biti rasporedeni na 3 i 5 mj i sve super

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks