AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
za sve koji ne mogu otvoriti, skinite si novu verziju microsoft office-a, uključujući excel. malo je previše imena da bi se sve kopiralo.

zoki ako hoćeš pošalji mi svoje ime i prezime u privatnu poruku pa ću ti pogledati :wink5:

btw. i mene su stavili baš tjedan kad je lokalna i ljuta sam jer mi ode jedan rok u nepovrat, a hrpa drugih ljudi je kasnije :angry: stvarno su mogli preskočiti sljedeća 2 tjedna :angry: :sad:

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
btw. i mene su stavili baš tjedan kad je lokalna i ljuta sam jer mi ode jedan rok u nepovrat, a hrpa drugih ljudi je kasnije :angry: stvarno su mogli preskočiti sljedeća 2 tjedna :angry: :sad:[/QUOTE]

ja idem na lokalnu i jos jedan..A to sam pisao molbu da me ne stavi kad su rokovi..a i ovo je uzas kaj tjedan prije necu skoro nis ucit.A da sam ipak kad su rokovi dogovorio bi se tamo s nekim da odem pisat,il bi otisao,ne zanima me.ovo je studij koji mi placamo i minimum pravila se mora postovati.A mislim da je pravo na propisan broj ispitnih rokova minimum.

nea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pitanje za one koji su već obavili praksu: jel se mi trebamo prije početka prakse javiti osobi za kontakt ( tj. nazvati je na onaj broj koji su nam dali) ili se jednostavno pojavimo tamo u vrijeme koje su nam odredili?? :unsure:

Marinica

Pitanje za one koji su već obavili praksu: jel se mi trebamo prije početka prakse javiti osobi za kontakt ( tj. nazvati je na onaj broj koji su nam dali) ili se jednostavno pojavimo tamo u vrijeme koje su nam odredili?? :unsure:
ako ti ne piše da se moraš javiti na telefon u napomenama, nego ti piše samo javiti se u 9 ili koje već vrijeme, nemoraš ništa zvati nego se samo pojaviš

zoki

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozdrav svima, jel dnevnik prakse treba osobno donijeti u vrijeme konzultacija ili se može poslati i mailom

Andreja

vi koji ste bili na praksi u Državnom inspektoratu, molila bi vas da podjelite s nama koji čekamo praksu tamo svoje dojmove, iskustva...:worshippy:

martina_sk

Administrator
pozdrav svima, jel dnevnik prakse treba osobno donijeti u vrijeme konzultacija ili se može poslati i mailom
i to možeš lalićkoj, teu ili tijani.

danas sam predala dnevnik prakse tijani i pošto sam iz siska rekla mi je samo da pričekam malo (15-20 min) jer su bili i drugi kolege koji su predavali dnevnik ili su došli da čuju što trebaju promijeniti. odmah mi je upisala u indeks da sam uspješno izvršila praksu. pošto sam vidjela da ima dosta kolega koji već 2-3 put dopunjuju dnevnik napisat ću vam što sam ja pisala da sam uspjela odmah iz prve to riješiti.
bila sam u uredu državne uprave u sisku i on se bavi s dosta djelatnosti pa sam imala što vidjeti i raditi i predstavnica kao i ostali su bili super i susretljivi i sve su mi objašnjavali i pokazivali, a neki čak i dali da nešto konkretno radim. i bila sam svaki dan po 6-7 sati.
znači u opisima aktivnosti sam pisala što sam radila (nikako ne u natuknicama!! i pokušajte pisati što stručnije), a u bilješkama i zapažanjima sam objasnila (iz zakona, knjige ili skripte) ako je to nešto što sam radila nešto što smo učili na faksu (npr. ako sam prisustvovala usmenoj raspravi objasnila sam što je usmena rasprava i iz kojeg smo predmeta to učili), a u žaključku sam pisala svoje mišljenje o organizacijskoj kulturi, problemu motivacije službenika, problemu nepovezanosti uprave i e-upravi, svoje mišljenje o praksi, koliko mi je koristila...
znači pišite što opširnije i po mogućnosti ubacujte svoje mišljenje o tome što ste vidjeli/radili/napisali u bilješkama i zaključku. za aktivnosti i bilješke pišite bar pola stranice, a zaključak cijelu stranicu, s jednostrukim proredom, ne 1,5 :)
tako da, tjerajte ih na praksi da vam daju nešto novo za raditi, a ne svaki dan isto jer nećete imati što napisati, ili bar znajte čime se sve bave da imate što izmisliti za svaki dan :D

dorach

pozdrav ljudi...
zanima me kaj da napravim ako mi na rasporedu ne piše niti kome da se javim za praksu, niti kada da se javim. drugi tjedan sam u ministarstvu znanosti, a nemam nikakve informacije kome se moram obratiti tamo.

Leptiric_20

pozdrav ljudi...
zanima me kaj da napravim ako mi na rasporedu ne piše niti kome da se javim za praksu, niti kada da se javim. drugi tjedan sam u ministarstvu znanosti, a nemam nikakve informacije kome se moram obratiti tamo.
pa na popisu svima piše osoba za kontakt!

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pitanjce...kad prof Tijana ili Teo imaju konzultacije???
Tijana Vukojičić Tomić utorkom od 14-15.30 G 10,soba3B/prizemno

Teo Giljević srijedom od 15 do 16,30 G 10, soba 3B/ prizemno

Mr. sc Goranka Lalić Novak ponedjeljkom od 16,00 do 17:30 G 10 soba 3B/ priz.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks