AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

londres

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel treba nositi index sa sobom kada predajemo dnevnik prakse ili to tek naknadno kod upisa? Da li se dnevnik pregleda na licu mjesta ili čekamo koji dan? Hvala

martina_sk

Administrator
Jel treba nositi index sa sobom kada predajemo dnevnik prakse ili to tek naknadno kod upisa? Da li se dnevnik pregleda na licu mjesta ili čekamo koji dan? Hvala
ponesi index za svaki slučaj ako ti možda odmah ocjeni. ako joj se čini dovoljno napisano pregledat će odmah, a ako ne onda dođeš za tjedan dana ili kad se već dogovorite.

hrgolina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja sam danas odnijela dnevnik. dnevnik sam stavila u plastični fascikl, a priloge koje sam imala sam predala profesorici u posebnom fasciklu. to nisam uvezivala, samo sam stavila u kartonski fascikl i tak predala. odmah mi je ocijenila dnevnik, tj upisala da sam obavila praksu.

londres

Ja nisam nikakve priloge stavljala uz dnevnik prakse, ne sjećam se da je o tome bilo govora na sastanku. Hoću reći, nadam se da to nije obveza već samo vaš trud...

martina_sk

Administrator
Ja nisam nikakve priloge stavljala uz dnevnik prakse, ne sjećam se da je o tome bilo govora na sastanku. Hoću reći, nadam se da to nije obveza već samo vaš trud...
nije obveza. meni su isto dali na praksi, ali nisam ništa priložila i ništa mi nisu za to rekli.

Katarina J

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Danas sam predala dnevnik, nakon što sam čekala od 14 sati, da bi oni zakeljili maljušnu pbavijest da će se konzultacije održati u 17 sati zbog službene spriječenosti ... koji primjer organiziranosti, mogli su barem stavit na stranicu.. uglavnom, nije nam dana potvrda da smo obavili praksu (jer nema vremena to pročitat) i sad mene zanima, kako to ide, dobijemo na mail obavijest da dodjemo na upis ili ? nisam čula kad nam je objašnjavano, bila sam previše dekoncentrirana zbog nanovog izgubljenog dana . . .

martina_sk

Administrator
Danas sam predala dnevnik, nakon što sam čekala od 14 sati, da bi oni zakeljili maljušnu pbavijest da će se konzultacije održati u 17 sati zbog službene spriječenosti ... koji primjer organiziranosti, mogli su barem stavit na stranicu.. uglavnom, nije nam dana potvrda da smo obavili praksu (jer nema vremena to pročitat) i sad mene zanima, kako to ide, dobijemo na mail obavijest da dodjemo na upis ili ? nisam čula kad nam je objašnjavano, bila sam previše dekoncentrirana zbog nanovog izgubljenog dana . . .
a štrašno! tipično... mislim da dobiješ mailom.

Marinica

pošalji mail tijani kroz par dana, krajem tjedna ili početkom idućeg pa ju pitaj jel sve ok

patti

da li netko ima info, kod kog je najbolje odnijeti dnevnik, odnosno tko najmanje picajzli oko ocjenjivanja ili je svejedno?
tenks!

hrgolina

da li netko ima info, kod kog je najbolje odnijeti dnevnik, odnosno tko najmanje picajzli oko ocjenjivanja ili je svejedno?
tenks!
ja sam odnijela prof.Tijani i bila je gotova za cca 5min... nisam iz Zg-a pa me omah ocijenila, tj. napisala da sam obavila praksu. mislim da je svejedno kome nosiš.

fikus321

tenks!
Ma, nitko te neće gnjavit ako vidi da si napisala dovoljno (cca. 7-10 str. sve skupa). Ja sam sa još 10-ak ljudi predao neki dan Tihani i riješila nas je za 30-ak min. uz surfanje i razgovor na mob.

Leptiric_20

i

svejedno ti je kod koga odneseš jer na kraju Tijana gleda i ocjenjuje, tako je rekla jedan cura da je nosila kod Tea pa je rekao neka dođe kod tiijane na konzultacije jer ona to gleda!

Andreja

svejedno ti je kod koga odneseš jer na kraju Tijana gleda i ocjenjuje, tako je rekla jedan cura da je nosila kod Tea pa je rekao neka dođe kod tiijane na konzultacije jer ona to gleda!
nije istina, meni je Teo gledao i ocijenio :wink5:

Melanie

Bakalar
Uglavnom, raspitala sam se za praksu kod prof Vukojičić, i nemoguće je izbjeći odradu prakse, tako da ne gine mi moljenje, moljenje za godišnji odmor kako bih mogla odraditi praksu. :(

Uglavnom, od kud tu po forumu da studenti koji rade mogu pisati seminar umjesto prakse???

martina_sk

Administrator
Uglavnom, raspitala sam se za praksu kod prof Vukojičić, i nemoguće je izbjeći odradu prakse, tako da ne gine mi moljenje, moljenje za godišnji odmor kako bih mogla odraditi praksu. :(

Uglavnom, od kud tu po forumu da studenti koji rade mogu pisati seminar umjesto prakse???
to se prije moglo, sad se više ne može jer praksu shvaćaju "ozbiljnije". tako su rekli, tj to sam zaključila sa sastanka za praksu kojeg smo imali ovaj semestar. ja se ne mogu načuditi koliko na ovom fakultetu uopće ne izlaze studentima u susret. bar da popuste malo onima što rade...

Melanie

Bakalar
to se prije moglo, sad se više ne može jer praksu shvaćaju "ozbiljnije". tako su rekli, tj to sam zaključila sa sastanka za praksu kojeg smo imali ovaj semestar. ja se ne mogu načuditi koliko na ovom fakultetu uopće ne izlaze studentima u susret. bar da popuste malo onima što rade...
To zaista nije u redu, zato jer prvenstveno krajnje je bezobrazno da mi koji smo u radnom odnosu moramo UZIMATI GODIŠNJI ODMOR da bi odrađivali praksu... TO MI JE JOŠ I PROFESORICA REKLA!
Godišnji odmor ionako dobivam na kapaljku, tj bojim se uopće i pitati za godišnji odmor jer bi mogla samo tako letiti sa posla, a to mi baš i nije u interesu u ovo vrijeme... I da još trebam uzeti 5 dana godišnjeg odmora, da bi negdje samo sjedila... :Mad_anim: :Mad_anim: :Mad_anim:

Uglavnom, ljuta sam i razočarana. Ali, ne budem odustala, ići ću u referadu i na konzultacije svaki tjedan ako treba, pokušati ću se izboriti, jer mislim da nije u redu to što rade, prevše love sam im dala, i još uvijek dajem, da me oni oko takve stvari zaje***ju! :angry:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks