AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

~crystal~

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jel netko vec dobio ocjenu iz prakse? Nakon kolko vremena otprilike poslije predaje izvjestaja budemo obavjesteni i pozvani na upis ocjene ako netko zna?

tihic

Jel netko vec dobio ocjenu iz prakse? Nakon kolko vremena otprilike poslije predaje izvjestaja budemo obavjesteni i pozvani na upis ocjene ako netko zna?
Posalji ti email, a ocjenu ne dobiješ samo da si prošla i to je to. Ne uračunava ti se to uopće u prosjek jer nema ocjene :)

Dolla

Miss Gates
Ja jesam :) dođe ti mail od Tijane da dođeš upisati ocjenu, 2-3 tjedna od kad si predala.

lola

Jeste li onaj obrazac o praksi umetnuli u fascikl sa dnevnikom ili se predaje odvojeno?

Dolla

Miss Gates
Zaklamala sa izvještajem o praksi, tako da je taj obrazac bio zadnja stranica, i nisam stavljala ni u kakav fascikl. Moraš zajedno sve predati.

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Znam za mail i sve, samo me zanimalo kolko im treba da isprave!
Hvala curke ;)
Pa ja bih pohvalila prof. Tijanu jer kad sam ja predala radnju bio je petak i dr.tj. u utorak mi je poslala mail da dodjem po ocjenu.

Mateja766

jel dovoljno popuniti onoliko koliko su oni ostavili prazno a to je jedna strana za dnevnik po danima,druga za kulture i treca za zakljucak ili treba vise?

Silvia

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Stvarno me ljuti što sa 10 godina radnog staža moram obavljati praksu u drugom tijelu, a mogla bih u ovom gdje radim, moram uzimati godišnji, izostajati cijeli tjedan s posla. Ja od svoje plaće živim, plaćam faks 7 somova godišnje i onda nemam pravo na jednu manju iznimku? Ne ja, nego svi koji već radimo. Riga mi se od izjave da tko hoće studirati, mora trpiti ovakva pravila! Malo empatije ne bi škodilo!

Tinčica

Da li s obzirom na otvorene rokove možemo prijaviti praksu i mi kojima je ostao jedan ispit iz druge god? Da li ta prijava znači da nas oni uvrste u raspored za obavljanje prakse ili za one koji su praksu obavili prošle godine pa sad samo upis?

fakin

Super Moderator
svi koji su upisali praksu mogu se prijaviti i odraditi ju, nebitno imaju li zaostatke s 2. godine ili ne. oni koji ne prijave do roka praksu moći će istu tek iduće godine polagati i naravno morat će ponovno upisivati i plaćati. stoga, svi koji ste upisali prijavite se.

a daljnja procedura je ta da će na webu objaviti rasprored gdje, tko i kada ide na praksu, a pravila i upute su već na webu stručne prakse od prošle godine...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks