mape5
Super Moderator
http://www.pravo.unizg.hr/UZ/predmet/strpra?@=7587
nova obavjest za praksu
nova obavjest za praksu
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
A gdje obavljas praksu?Nisu rekli da ne moram doći, nego da više nemaju posla i što se njih tiče da ne moram dolaziti.Mogu napisati da sam pet dana za redom preslagivala ormare, registratore i facikle.
Samo nekako sumnjam da će to biti dovoljno za dnevnik prakse. Molba još stoji.
a čekaj... nisi kuhala kavuIz osobnog iskustva ću reći kako sam odradila dva dana prakse te da sam izrazito razočarana. Prvi dan sam slagala tri sata fascikle po urudžbenom broju u pisarnici, Danas drugi dan sam preslagivala jednu policu i izdvajala predmete kojima je istekao rok čuvanja i tada su mi rekli da je to to i da što se njih tiče više ne moramo više dolaziti.
Sad, što upisati u taj dnevnik i sve one papire ni sama ne znam.
Je li netko to slučajno još ima na kompu, pa da mi proslijedi samo da vidim kako bi to trebalo izgledati, pa ću nešto sama izmisliti i iskompilirati.Neću kopirati, jer znam da to nije fora. Plz, pomoć!
Čini mi se da je uz ovakvu "praksu", bolje da praksu ni nemamo.
pa piše ti u excelu kome se tamo moraš javiti.a kak to ide s praksom? jel se moramo kaj javiti prije Teu ili samo odemo tamo?
i ne kužim da nemaju posla za nas.
isti problem,nemam pojma kaj da napisem pod to :/Kolege molim vas pomoć oko pisanja dnevnika. S obzirom da smo svi više manje u istim ili sličnim organizacijama,zanima me što ste pisali pod organizacijsku strukturu,posebno neformalnu,te organizacijsku kulturu? Te da li ste pod opise rada prilagali neke priloge? Hvala
Poslala sam mail prof. Giljeviću isto tvoje pitanje, rekao je da mogu doći tijekom lipnja u vrijeme njegovih konzultacija.Ima li netko saznanja oko toga do kad moramo upisati ocjenu iz prakse? Ima li neki rok?
Hvala ti!Poslala sam mail prof. Giljeviću isto tvoje pitanje, rekao je da mogu doći tijekom lipnja u vrijeme njegovih konzultacija.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.