AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

ethela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hej ljudovi!!Sto se tice obavljanja prakse izvan Zagreba,moraju se uputiti molbe prof.Teu,kako to sad ide?Da li moram uzeti u knjizari onu obicnu molbu od faksa,napisati da trazim obavljanje prakse izvan Zagreba,?
Ili samo posaljem mail Teu u kojem se moli odobravanje prakse izvan?
Kako to ide?

jelka21

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Hej ljudovi!!Sto se tice obavljanja prakse izvan Zagreba,moraju se uputiti molbe prof.Teu,kako to sad ide?Da li moram uzeti u knjizari onu obicnu molbu od faksa,napisati da trazim obavljanje prakse izvan Zagreba,?
Kako to ide?
javiti se mailom voditeljima prakse

fakin

Super Moderator
Kako to ide?
zar je tako teško otići na stranicu stručne prakse i pogledati što tamo piše?

ethela

zar je tako teško otići na stranicu stručne prakse i pogledati što tamo piše?
Kolega,vec sam pogledala i prije na stranici,na kojoj je bio krivi datum objavljen za molbe-samo me zanimalo da li je to neka klasicna molba ili sano molba putem mail-a! ;)

mayalay

Može li mi netko reći dali će raspored za praksu biti objavljen na stranicama fakulteta ili kako?

uniball

Hvala na info.
S obzirom da me nema na popisu, znači li to da objavljuju u etapama?

Jel može netko napisati iskustva sa stručne prakse? Je li to zbilja sprdačina poput "prakse" na koju su nas slali u srednjoj školi ili se nešto doista i radi?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
pa treba znati i kavu skuhati, s obzirom da danas imamo različitih kava, kavovina i kojekakvih praškića za ispijanje ;)
ako žensko ne zna skuhati kavu, pobogu kako će se udati
Jesi je već odradila ili tek planiraš je prijaviti?

uniball

Zar baš nitko tko prati ovu temu nije bio na praksi, pa da može podijeliti svoje dojmove i iskustva?

dogrubi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pa treba znati i kavu skuhati, s obzirom da danas imamo različitih kava, kavovina i kojekakvih praškića za ispijanje ;)
ako žensko ne zna skuhati kavu, pobogu kako će se udati
ja ne pijem kavu :)

mape5

Super Moderator
dogrubi.... nije važno jel ti piješ kavu ili ne.....važno je da ju znaš skuhati ;) ak se na praksi "kuhaju kave" :p

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks