Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Možeš kod koga hoćeš. Samo prethodno provjeri da netko od njih nije najavio "odsustvo" konzulatcija zbog "obaveza", pa da ne poljubiš vrata bezveze.jel se ocjena moze upisati kod tijane il samo kod gilje?
Hvala tiprijavi ju preko studomata da, onda ćeš za mjesec, dva viditi obavijesti na webu faksa di i kad ideš na praksu
Ne trebas skidat nikakvu molbu, nego napises u elektronickom obliku i posaljes na mail: [email protected]Pozdrav.
Di se može skinuti molba za upućivanje na stručnu praksu u mjestu stanovanja i da li ju mogu poslati Giljeviću na mail ili moram poštom?
Hvala.Ne trebas skidat nikakvu molbu, nego napises u elektronickom obliku i posaljes na mail: [email protected]
Btw..sve ti pise na webu, tako da samo trebas citati
Ja sam isto do prije možda tjedan dana pratila obavijesti na naslovnoj strani faksa jer sam mislila da bi to trebalo tamo biti , ali je na stranicama katedre za upravnu znanost i dobro da mi je frendica to rekla jer bi vjerojatno bila u istoj situaciji sada ..Ja nisam pronašla taj raspored, svakodnevno gledam obavijesti i sada sam pronašla raspored za praksu,te je moj rok prošao prije mjesec dana, jako sam tužna pretpostavljam da je to gotovo jer nema drugog roka, odnosno nebudu mene specijalku sada negdje naknadno ubacivali..(
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.