AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

mayalay

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pitala sam to jer sam.bas bila u zadnjoj grupi pa da ne bih imala problema zbog kašnjenja...

fakin

Super Moderator
ne možeš s time zakasniti jer samo jednom se obavlja praksa i samo jednom upisuje. teoretski i da ne predaš izvještaj prolaziš praksu jer je praksu zabranjeno i nemoguće ponavljati

Akrap

Pozdrav kolege ,mene zanima da li se moze polagat praksa ako mi ostane jedan ispit iz druge godine ili to vrijede kao i za sve ispite iz treće da ne možeš polagat dok ne rjesis cijelu drugu godinu ako neko zna ? Isto pitanje vrijedi i za informatičku radionicu ? Tak da znam dal da ih opće upisujem ili ne ?

fakin

Super Moderator
prakse se ne polaže. kad ju upišeš studomat ti nudi da je prijaviš neovisno o drugim ispitima i budeš 5 dana tamo di te smjeste, napišeš par rečenica izvještaja prakse i to je to.

Tinčica

Informatičku radionicu možeš odslušati,dobiti potpis.tek kad položiš sve iz 2.god možeš prijavit i ići po pečat da si to rješila. Praksu možeš bez obzira na 2.god.

arizona

Da li svake godine postoji određeno razdoblje kad se obavlja praksa? Koliko vidim obicno se radi o mjesecu travnju. Postoje li drugi rokovi za praksu, nakon ljetnih rokova recimo..početak devetog mjeseca? Jako mi je važno zbog godišnjeg odmora koji moram uzeti za to vrijeme.

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ljudi dali se praksa prijavi na studomatu pa onda tek odradi ili? Jer izašla je obavijest o roku za prijavu prakse na studomatu, ja sam ju ove godine prvi put upisala pa ne želim fulati . Zahvaljujem.

micmic

Pozdrav.
Di se može skinuti molba za upućivanje na stručnu praksu u mjestu stanovanja i da li ju mogu poslati Giljeviću na mail ili moram poštom?

Majaa

Pozdrav.
Di se može skinuti molba za upućivanje na stručnu praksu u mjestu stanovanja i da li ju mogu poslati Giljeviću na mail ili moram poštom?
Ne trebas skidat nikakvu molbu, nego napises u elektronickom obliku i posaljes na mail: [email protected]

Btw..sve ti pise na webu, tako da samo trebas citati

arizona

S obzirom da nisam shvatila da se molba i za Zg mora poslati do 10.ozujka, zapela sam u roku na koji necu moci.

Da li mozda postoji netko od navedenih studenata koji su u rasporedu od 8.5. na dalje tko bi se htio zamijeniti za rok u travnju.

Ako netko ima zelju neka se javi privatno, jer mi je to jedina opcija za pristupiti praksi prema savjetu prof Tijane.

Mamanafaxu

Ja nisam pronašla taj raspored, svakodnevno gledam obavijesti i sada sam pronašla raspored za praksu,te je moj rok prošao prije mjesec dana, jako sam tužna pretpostavljam da je to gotovo jer nema drugog roka, odnosno nebudu mene specijalku sada negdje naknadno ubacivali.. :((

Silinic

Ja nisam pronašla taj raspored, svakodnevno gledam obavijesti i sada sam pronašla raspored za praksu,te je moj rok prošao prije mjesec dana, jako sam tužna pretpostavljam da je to gotovo jer nema drugog roka, odnosno nebudu mene specijalku sada negdje naknadno ubacivali.. :((
Ja sam isto do prije možda tjedan dana pratila obavijesti na naslovnoj strani faksa jer sam mislila da bi to trebalo tamo biti , ali je na stranicama katedre za upravnu znanost i dobro da mi je frendica to rekla jer bi vjerojatno bila u istoj situaciji sada ..
Nekako da probaš kod Tea probati da te negdje probaju još ugurati , možda se smiluju i mogli bi samo ako bi htjeli :/

Mamanafaxu

Da poslati ću mail pa... ko zna?!?
[DOUBLEPOST=1504470910,1494245407][/DOUBLEPOST]Hej ljudi koliko ste vremenski bili na praxi u jednom danu,ako počne u 9? Ja idem sutra na ovaj jesenski rok u Ministarstvo poljoprivrede... Baš me zanima kako to izgleda?! Pozdrav svima koji su to riješili ;)

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pa ne znam kaj bi to trebalo biti da ne položiš praksu. Onaj tko je bio na praksi valjda mora teži tenkre biti da tjedan provede na praksi, pa ne dostavi izvještaj iza toga.Ako se sjećam dobro, ima se 8 dana iza prakse za dostaviti. A glede tog izvještaja, pa baš da i bude nešto krivo, mislim da prof pozove na konzultacije i objasni ak se treba prepraviti kaj. Osim toga, ocjena je opisna. Možeš biti ili "uspješno" ili "iznimno uspješno"

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks