u vrijeme konzultacijaima li koji rok u kojem moramo doć po taj žig i potpis ili? jer meni su objavili da mogu doć al pošto nisam iz zg-a baš mi ne odgovara. jel mogu to obavit na konzultacijama kad su ispiti?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
u vrijeme konzultacijaima li koji rok u kojem moramo doć po taj žig i potpis ili? jer meni su objavili da mogu doć al pošto nisam iz zg-a baš mi ne odgovara. jel mogu to obavit na konzultacijama kad su ispiti?
Daa da nisam pojima imao da je to tak,znači sad u sestom ili devetom mjesecu mogu izać bilo koji ispit iz treće godine polagat makar nisam ocistio drugu??,jer upisao sam još prošle godine skoro cijelu treću parcijalu osim prakse i radionice al nisam nista polagao zbog radnog i građanskog tada a sad sam građanski rješio pa mogu onda treću polagat jel tako kolega/kolegice?![]()
To sam si i ja pomislila i danas kada sam predala izvještaj na uvid u organizaciju u kojoj sam odradila praksu, rekla mi je mentorica da je odlično napisano i da se piše samo jedna kultura.Može li u jednoj organizaciji biti 2 organizacijske kulture? Nisam sigurna koja je koja u ovoj gdje sam na praksi
Može u četiri različite sobe biti četiri organizacijske kulture.Može li u jednoj organizaciji biti 2 organizacijske kulture? Nisam sigurna koja je koja u ovoj gdje sam na praksi
profesionalno-proaktivna...kak si to pobogu zaboravioMože u četiri različite sobe biti četiri organizacijske kulture.Ja sam se svojevremeno na praksi nagledao svega, ali naravno da nećeš napisati da se radi o uredsko-rekativnoj kulturi, ili kako se već zove, i onoj progresivnoj.
Jer će ispasti da ne znaš prepoznati organizacijsku kulturu. To je poanta. Ali, da, u praksi ima svega.
E, da - profesionalno-proaktivna. Na vrh jezika mi bilo.profesionalno-proaktivna...kak si to pobogu zaboravio
Moze li se praksa upisati u stodmat u ljetnom semestru ili se mora samo u zimskom semestru upisat, pošto vidim da se praksa uglavnom odrađuje prije rokova u 4.i 6.mjesecu?
Na katedri Upravne znanosti, pod kolegijem "Stučna praksa"Da li netko zna na kojoj stranici će objaviti popis studenata za obavljanje prakse?
Profesorica Vukojičić Tomić o održavanju prakse: Poštovane kolegice i kolege, u ovoj akademskoj godini stručna praksa se neće izvoditi na uobičajen način uslijed okolnosti u kojima se nalazimo. Na Merlinu smo otvorili temu gdje možete pronaći sve potrebne informacije o načinu izvođenja kolegij. Molim vas da pažljivo pročitate upute i priložene dokumente. Pitanja možete postaviti u okviru foruma. |
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.