Darija Nađ
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok! da li netko zna odgovore na pitanja: 1 teorija korisnosti 2 metodoloski individualizam 3 patrijarhat. unaprijed zahvaljujem
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pa dosta često se ponavljaju pitanja, kao npr-socijalizam, stranke, zatvorenikova dilema, demokracija, marksizam, samoljublje i sebeljublje...sad se ne mogu svih sjetiti ali neka se stvarno dosta često ponavljaju:wink5:pozdav svima
moje pitanje je upuceno onima koji su ovo vec polozili ili jos uvijek polagaju (s tim da su vec bili na ispitu pa znaju kako izgleda)
naime zanima me koja su otprilike zadnja tri pitanja na pismenom koje moramo pisati kao esej??? zahvaljujem unaprijed kome god napise![]()
![]()
SAMOLJUBLJE I SEBELJUBLJE-ljudska bića u prirodnom stanju doživljavaju razmjerno zdrav oblik samoljublja. Ta se dobroćudna sebičnost pretvara u zločudniji oblik sebeljublja, tijekom razvoja složenijih društava.može li mi netko objasniti samoljublje-sebeljublje???
Ispit nam je u 12:30:mellow:jel zna netko u koliko je sati sutra ispit ?
ajde ako neko sutra ide na pismeni neka proba zapamtit pitanja!!!hvala!![]()
grupa A ko asistentaja imala A grupu al kolko sam skuzila svaka je dvorana imala svoje grupe.. bilo je i C i D brijem!
JEDNAKOST, POZITIVNA SLOBODA, RUSO, ZATVORENIKOVA DILEMA, MINIMALNA DRZAVA, (nesto na zaokruzivanje,pojma nemam), MAKSIMIZATORI KORISTI ( takoder pojma nemam), PREDSTAVNIKE ELITA MOCI, ovo ostalo se nemrem sjetit sve na zaokruzicanje su likovi neki !! Roknut cu .. sretno :laughing:
Ispit ima ukupno 33, a 17 treba za prolaz.jel zna tko koliko treba bodova za prolaz?
Bez ljutnje :wink5:, ali nisam ga baš doživjela tako. Sigurno mu nije bilo lako s nas (minimalno) 120 u prostoriji... Moj dojam i o njemu i o profesoru je da su sasvim u redu... Jedino što bih ja osobno mijenjala kod ovog ispita (a i kod svih drugih koji imaju pismeni dio) da ili bude samo usmeni ili pismeni, a ne i jedno i drugo.i da onaj strček koji je pazio na nas je jako živčana, isfrustrirana i iskompleksirana osoba:crazy: , ali smo se barem dobro nasmijali :laughing:
omg...
6 pitanja nadopunjavanje - max. 2 bodadal netko zna kakav je sistem bodovanja, koliko bodova se dobije na pitanja za nadopunjavanje, zaokruživanje a koliko za eseje
tko je napisao kratko dvadeseto stoljece???hvalaTrebala bi dobiti bodove, ako nisi puno toga zeznula.
Meni je bed, ispit je fakat bio lagan!!!
Bila sam B grupa.
Fulala sam ih dosta. Zaboravila sam autore, i napisala krive.
Baš mi je žao šta nisam naučila kako spada.
i ako su rezultati u pon.kad bi mogao biti usmeni''??tko je napisao kratko dvadeseto stoljece???hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.