Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Draga Lucille00,Nova sam tu i ne znam kak da si skinem skriptu iz politologije. Pise mi da nemam broj postova. ak neko ima skriptu, javite mi pa da mi posaljete na mail
sasvim dovoljno. ja sam ga riješila za 17minjel pola sata dosta vremena za napisat ? i jel pate na ružan rukopis ? hvala
prof je i na ispitu simpatican ali trazi da se dobro barata materijomKakva su vaša iskustva sa usmenog dijela ( Ravlić ) ? Naime profesor se cini prilicno simpatican ali nikada ne znas ...
Nereasasvim dovoljno. ja sam ga riješila za 17min
Skripta od 55 strNerea
Molim malu pomoc/smjernicu
Ako si ispit tako brzo i uspjesno vjerujem rijesila. Sta nam mozes preporuciti, po kojoj skripti ili pitanjima uciti.
Ima dosta skripti koje su hvaljene, a tako i pitanja sa odgovorima.
skripta od 55str od Dijane 2 u Skriptarnici označena pod najpopularnije.Nerea
Molim malu pomoc/smjernicu
Ako si ispit tako brzo i uspjesno vjerujem rijesila. Sta nam mozes preporuciti, po kojoj skripti ili pitanjima uciti.
Ima dosta skripti koje su hvaljene, a tako i pitanja sa odgovorima.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.