Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Draga Lucille00,Nova sam tu i ne znam kak da si skinem skriptu iz politologije. Pise mi da nemam broj postova. ak neko ima skriptu, javite mi pa da mi posaljete na mail![]()
sasvim dovoljno. ja sam ga riješila za 17minjel pola sata dosta vremena za napisat ? i jel pate na ružan rukopis ?hvala
prof je i na ispitu simpaticanKakva su vaša iskustva sa usmenog dijela ( Ravlić ) ? Naime profesor se cini prilicno simpatican ali nikada ne znas ...![]()
Nereasasvim dovoljno. ja sam ga riješila za 17min
Skripta od 55 strNerea
Molim malu pomoc/smjernicu
Ako si ispit tako brzo i uspjesno vjerujem rijesila. Sta nam mozes preporuciti, po kojoj skripti ili pitanjima uciti.
Ima dosta skripti koje su hvaljene, a tako i pitanja sa odgovorima.
skripta od 55str od Dijane 2 u Skriptarnici označena pod najpopularnije.Nerea
Molim malu pomoc/smjernicu
Ako si ispit tako brzo i uspjesno vjerujem rijesila. Sta nam mozes preporuciti, po kojoj skripti ili pitanjima uciti.
Ima dosta skripti koje su hvaljene, a tako i pitanja sa odgovorima.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.