AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Politologija

Lucille00

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Nova sam tu i ne znam kak da si skinem skriptu iz politologije. Pise mi da nemam broj postova. ak neko ima skriptu, javite mi pa da mi posaljete na mail :)

Annamaria

Kakva su vaša iskustva sa usmenog dijela ( Ravlić ) ? Naime profesor se cini prilicno simpatican ali nikada ne znas ... :D

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
tko još uz prof Ravlića predaje politologiju? prošle ak god je uz njega predavao prof Dario Čepo,a od ove ak god je Čepo i na katedri za sociologiju,ali njega ovaj semestar nema u Hrvatskoj.

lasta218

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
moze netko napisati nesto vise o kolokvijima? koja su pitanja u skriptarnici najvise od pomoci za kolokvij? hvala :)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Stoji u vrhu forma Obavijest o skriptarnici. Molim da ne zloupotrebljavate tu opciju.
Ne smanjujte preglednost i upotrebljivost foruma samo da bi skinuli skriptu.

Bdite kolegijalni, a sve skripte, pitanja i materijale na koje ste naišli na FB ili ih izradili, pošaljite na [email protected]

Svi koji pošalju skriptu ili pitanja imaju instant ulaz u Skriptarnicu. ;)

maremiha

Ja još nisam ovo polagala, i sada izlazim u četvrtak na kolokvij, ali mislim da ne bu baš išlo po prezentacijama...realno, po onome što sam vidjela i usporedivši sa udžbenikom, prezentacije su općenite! Radije se primi onda one skripte od Dijane 2, puno je detaljnija!

Coda

sasvim dovoljno. ja sam ga riješila za 17min
Nerea
Molim malu pomoc/smjernicu
Ako si ispit tako brzo i uspjesno vjerujem rijesila. Sta nam mozes preporuciti, po kojoj skripti ili pitanjima uciti.
Ima dosta skripti koje su hvaljene, a tako i pitanja sa odgovorima.

bihter

Nerea
Ako si ispit tako brzo i uspjesno vjerujem rijesila. Sta nam mozes preporuciti, po kojoj skripti ili pitanjima uciti.
Skripta od 55 str

Coda

Imam dvije slicne skripte od kolega nasljedjeno. S time da je jedna od 59 str. nadopunjavanja i izsarana, a druga od 55 nekako dosta toga nejasno.
Pa pomislih da li je neka skripta sa pitanja i odgovori bolji izbor.

Nerea

Nerea
skripta od 55str od Dijane 2 u Skriptarnici označena pod najpopularnije.

luna0905

Ja sam bila u studenom, dovoljno je naučiti tu skriptu od 55 strana, profesor Ravlić na usmenom djeluje smireno i mislim da ne traži previše :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks