AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Politologija

jadra

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
a dokad ćemo "mi" biti odvojeno..pa sad smo valjda bolognja...jaaaaooooo
trebali su onda i rok "odvojit". ipak smo se mi prebacivali tek prosli tjedan lol

al treba iskoristiti sve rokove - ne da smo platili, nego masno platili :) kolege kazu da je skripta od 55.str. s razlogom hvaljena - ja cu im vjerovati, vidimo se u cetvrtak :)

Dobri Duh

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel netko zna od nas kaj polažemo ovaj ispit kao razliku, da nemamo svih ovih 9 poglavlja
nego samo 5 poglavlja???

snjegulja

to sam nešto načula, ali... ti polažeš samo razliku ili si se morao/la prebaciti na Bolonju jer nisi diplomirao do 30.09.? Ovih par kolegica i ja smo prebačeni na Bolonju, tako da neznam spadamo li u isti koš... :/ Čak mi i razlikovni nismo na istoj listi na faksu...
Btw. o kojim poglavljima se radi?

Filip M.

Super, svašta ću doznati dan prije ispita, nemam i ovako pojma, a možda i nismo sve trebali učiti.
Da li netko točno zna, neka napiše, za nas koje su upisali prije nekoliko dana.

jadra

Prof. dr. sc. Slaven Ravlić - utorkom u 12 sati (TMT 3, soba 17/I.)

Super... mogli smo se jucer raspitati...da smo imali pojma...

jadra

Pitanja danas (grupa A), koliko se sjecam:

1. sto je politicka socijalizacija
2. za koga se veze teorija rascjepa
3. djelo Locke-a
4. cimbenici drzave
5. 3 zemlje primjer konsocijacije
6. vrstizam

zaokruzivanje:

-rascjepi nakon nacionalne revolucije
-zenski eunuh - tko je napisao
-teoreticar drustvenog ugovora
-nesto s interesnim grupama :D
...ne sjecam se...

eseji: -skola primarnosti i recentnosti; -Rawls-pravda, -biheviorizam

jel sam ja dobro cula da su rezultati i usmeni oboje u ponedjeljak?

Dobri Duh

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
mi razlikovni sa specijalističkog diplomskog imamo samo 5 poglavlja, ali nisam siguran kojih mislim da su 1 4 6 8 13???, ak netko zna više ili je pitao Ravlica neka napise

snjegulja

Ja stvarno neznam kolko traje, ali sam čitala prijašnje postove. Navodno se izvlače kartice sa po 3 pitanja gore... možda netko od kolega zna...

Koji mulac :) ja vidila kolko traje usmeni... zbunjola. Da traje pol sata kako je kolegica napisala

snjegulja

Ja sam pala na usmenom danas, dvije kolegice koje su odgovarale sa mnom su prošle. Pitanja: pluralizam, J. Locke i još nešto (nemrem se ni sjetit pitanja)... Inače profesor je ok, postavlja podpitanja i navodi u pravom smjeru, ali iz mene danas nije ništa izvuko :/

jadra

Nas dvije poslije vas smo prosle, ne znam kako je dalje islo.
Profesor trazi razumijevanje, povezivanje gradiva, uglavnom: pricajte cega se god sjetite.
Moja pitanja: politicka kultura, pozitivna+negativna sloboda, treceg se vise ni ne sjecam... Uglavnom, samo pricajte...btw, moj je dojam da je dosta lakse ako imate puno bodova na pismenom.

ivana_7

Da li je istina da stari koji su prešli na bolonju ne moraju sve gradivo?
zvala sam prof.Ravlića u vezi literature za studente koji su prešli sa staroga programa na bolonju-učimo SVE. određena poglavlja se odnose na studente koji su završili studij i sada su upisali razliku za specijalistički.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks