AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Politologija

Luce01

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hej :) kako da se prijavim za ispit iz politologije? pokušavam preko studomata,ali kad otvorim prijavu ispita piše mi da se ne mogu prijaviti :/

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hej :) kako da se prijavim za ispit iz politologije? pokušavam preko studomata,ali kad otvorim prijavu ispita piše mi da se ne mogu prijaviti :/
mislim da mi ne možemo koristiti studomat (nisam sigurna) znam da je Sanja govorila da se ispiti prijavljuju putem prijavnica...

jadra

dobro jel itko zna kad je ispit? s obzirom da bi trebao biti za 3 dana ovo je stvarno prejadno da nema jos nikakvih info na webu...

Little Sju

Lijep pozdrav svima, također sam u iščekivanju obavijesti...bilo bi profesionalnije da je već na oglasnoj, ali tako je kako je.

nioma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Objavljeno vam je za politologiju!
14.11.13. u 9:00, Gundulićeva 10, Dvorana 4

Ja idem na rok u 2 mj.
Vama svima koji sad izlazite želim puno sreće, odnosno znanja i puno prolaza!

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
i ja ću isto ipak na rok u drugom mj..no bez obzira na to.,,...prijavila sam ispit a nema me na popisu...student starog pr.sad se upisala na bolognju...tko bi mogao slučajno znati zašto?! ima li još takvih slučajeva

jadra

i ja ću isto ipak na rok u drugom mj..no bez obzira na to.,,...prijavila sam ispit a nema me na popisu...student starog pr.sad se upisala na bolognju...tko bi mogao slučajno znati zašto?! ima li još takvih slučajeva
vecina nije na popisu, e a sad zasto cemo saznati kad se netko u referadi javi na telefon

snjegulja

zato što smo mi "stari" odvojeno tj. nismo na popisu, ali je na stranici faksa objavljena obavijest za nas da dođemo u četvrtak u 9.
Inače, lista nas "starih" koji smo prijavili je objavljena na oglasnoj ploči faksa.

Bila sam u referadi danas i rekli su da samo dođemo u četvrtak u 9 ujutro.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks