Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
za izvanredne nema kolokvija, ali mozes ici ako ides na predavanja s redovnimaPozz.Da li znate kada izvanredni studenti pisu prvi kolokvij i do koje strane knjige?
Stavi adresu u bookmarkse. Tu će objaviti raspored:gdje se vidi kada je ispit 14.11
mislim da mi ne možemo koristiti studomat (nisam sigurna) znam da je Sanja govorila da se ispiti prijavljuju putem prijavnica...hej kako da se prijavim za ispit iz politologije? pokušavam preko studomata,ali kad otvorim prijavu ispita piše mi da se ne mogu prijaviti :/
mislim da moraš preko prijavnice...hej kako da se prijavim za ispit iz politologije? pokušavam preko studomata,ali kad otvorim prijavu ispita piše mi da se ne mogu prijaviti :/
a di mogu podić tu prijavnicu i kome ju dati?mislim da mi ne možemo koristiti studomat (nisam sigurna) znam da je Sanja govorila da se ispiti prijavljuju putem prijavnica...
prijavnica se kupuje u skriptarnici. ovdje gledas rokove za prijave i rokove samih ispita prve godine: http://www.pravo.unizg.hr/veleucili...vne_uprave/1._godina/ispitni_rokovi_1._godinaa di mogu podić tu prijavnicu i kome ju dati?
Ne, još nije objavljeno.dobro jel itko zna kad je ispit?
vecina nije na popisu, e a sad zasto cemo saznati kad se netko u referadi javi na telefoni ja ću isto ipak na rok u drugom mj..no bez obzira na to.,,...prijavila sam ispit a nema me na popisu...student starog pr.sad se upisala na bolognju...tko bi mogao slučajno znati zašto?! ima li još takvih slučajeva
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.