AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Poredbeno ustavno pravo

Ula

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
dali netko zna što znaći kohabitacija to je sada za ispitno pitanje iz kolegija poredbeno ustavno pravo vidijela sam na forumu molim brzi odg ako bilo tko zna. :))))))) ,jer sada ja idem 7.7.

tratincica

zar je moguće da ne postoji neka skripta? ovo je koma za učit iz knjige! ako netko ia iskustva sa ovim ispitom, molim ga za savjet!!

honey1706

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
zar je moguće da ne postoji neka skripta? ovo je koma za učit iz knjige! ako netko ia iskustva sa ovim ispitom, molim ga za savjet!!
ja ti imam prezentacije koje sam ja radila i koje su drugi radili, pa ti ih mogu poslati na mail ako zelis..pa vidi hoce li ti to biti od pomoci..ja sam na temelju tih prezentacija koje sam radila bila oslobodena kolokvija.. dosla samo na upis ocjene...

tratincica

ja ti imam prezentacije koje sam ja radila i koje su drugi radili, pa ti ih mogu poslati na mail ako zelis..pa vidi hoce li ti to biti od pomoci..ja sam na temelju tih prezentacija koje sam radila bila oslobodena kolokvija.. dosla samo na upis ocjene...
može, molim te pošalji mi, puno bi mi pomoglo! mail mi je [email protected]

jewel6

stavili su raspored! ispit je 5.9 u 10h! kako vam ide učenje?
thanx na info :happy:
pa meni bas i nejde nekako najbolje, ne znam dal mi nije sjelo bas jos, ili se radi o necem drugom..kako tebi ide? odakle ucis, iz knjige il imas neke druge izvore? znam da je sve to individualno, al prihvacam bilo kakav prijedlog sto se tice ucenja :wink5:

tratincica

thanx na info :happy:
pa meni bas i nejde nekako najbolje, ne znam dal mi nije sjelo bas jos, ili se radi o necem drugom..kako tebi ide? odakle ucis, iz knjige il imas neke druge izvore? znam da je sve to individualno, al prihvacam bilo kakav prijedlog sto se tice ucenja :wink5:
Učim iz knjige, koma mi je ovaj ispit, ne znam na šta da se baziram jer nema šanse da sve zapamtim, ima peviše podataka, godina, povijenih činjenica... ne zam kako će proć ovaj ispit!

jewel6

Učim iz knjige, koma mi je ovaj ispit, ne znam na šta da se baziram jer nema šanse da sve zapamtim, ima peviše podataka, godina, povijenih činjenica... ne zam kako će proć ovaj ispit!

ma da, tako je i meni..gledala sam malo pitanja s foruma, vrti se cesto pitanje referenduma i izvrsne vlasti, al opet, ima i ostalog..i ja se sve bojim kako ce to proc, ne bih htjela ko tele doc tamo i blamirat se a kao lagan ispit:unsure:

tratincica

ma da, tako je i meni..gledala sam malo pitanja s foruma, vrti se cesto pitanje referenduma i izvrsne vlasti, al opet, ima i ostalog..i ja se sve bojim kako ce to proc, ne bih htjela ko tele doc tamo i blamirat se a kao lagan ispit:unsure:
ne znam koliko nam vrijede ta pitanja sa foruma jer nas ne pita prof Kostadinov!

tratincica

meni je prof Kostadinov rekla da učim samo njenu knjigu, a sad nas pita druga profa tak da ne znam dali da učim i ovo iz ustava, toga ima 100 str da učim bez veze ako ne treba, dali vi to učite?

jewel6

meni je prof Kostadinov rekla da učim samo njenu knjigu, a sad nas pita druga profa tak da ne znam dali da učim i ovo iz ustava, toga ima 100 str da učim bez veze ako ne treba, dali vi to učite?
ne znam, ja ne ucim to, ne znam ni dal budem..nemam pojma zapravo sta da radim :unsure: a kakva je ta profa, sto i kako ispituje, jel itko ima ikakvu informaciju?

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
može netko javiti kako je bilo? što i kako ispituje nova profesorica?
na stranicama faksa piše kako prof. kostadinov neće održavati konzultacije do 22.9., tako da se vjerojatno onda vraća.

jewel6

može netko javiti kako je bilo? što i kako ispituje nova profesorica?
na stranicama faksa piše kako prof. kostadinov neće održavati konzultacije do 22.9., tako da se vjerojatno onda vraća.
kako je bilo? :happy: zabavno. bile smo 3, sve 3 smo prosle.. ne znam kak su ostale cure odgovarale, posto sam ja bila zadnja, al ja bih sebe rusila, a profa je rekla da je to izborni predmet i da nitko ne moze dobiti manje od 4..mene je pitala konfederaciju i federaciju, i bijelu knjigu a to nisam znala, pa sam rekla da sam se vise bazirala na drugu knjigu, nakon toga me pitala kohabitaciju i cak i tu sam se uspjela spetljat :blushed: sve u svemu, jako je srdacna i zabavna, pricljiva, i sudeci po mom iskustvu, ispit je vise manje formalnost..al ne bih htjela da se ulovite za tu moju recenicu :wink5:
sretno svima :wink5:

natalija

Bila sam danas na ispitu, jedina sam odgovarala, jedna je kolegica došla samo po potpis, a jedna kolega slušati isput. Pitala me (prof Kostadinov): Vrste raspuštanja i kakvo je to taktično raspuštanje te kohabitacija i kakav je položaj Predsjednika Republike u razdoblju kohabitacije. Učila sam samo iz njezine knjige(cijela knjiga-u fotokopiraoni-knjižari Pravnog fakulteta košta 35 kn knjiga).
Malo me špotala što nisam došla na predavanja (izvanredni sam), ali eto to ipak nije utjecalo na ispit, 4 sam dobila i bio je jako ugodan ispit, bitno da znaš ispričati svojim rječim i da kužiš u čemu je stvar, ne treba od riječi do riječi iz knjige znati.
Kad sam počela učiti mislila sam da nikako to neću moći pohvatati budući da sam imala samo 2 dana za učenje, ali kad se jednom složi neka slika i shvati o čemu se radi zapravo je jako zanimljivo i lako pamtljivo štivo.
Eto, nadam se da ćete ubuduće svi imati puno sreće uz preporuku da ako ste izvanredni odete na predavanja i dobijete seminar i to je to-ne treba odgovarati.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks