AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Poredbeno ustavno pravo

Milka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
A do kad traju predavanja? Ja sam mislila sad ići na sljedeći rok, ali ako ona ruši zbog toga kaj predavanja nisu još gotova onda neću ići. Inače i ja sam izvanredni i ne živim u Zagrebu tak da niti ne idem na predavanja.
Moramo čekati predavanja za izvanredne studente a to će biti pretpostavljam u 3.mjesecu. Uglavnom biti ce obavijest kad su nam predavanja.

Kiki_p

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
O predavanjima se nista jos ne zna, a nama je prof. rekla kad nas je rusila da ce predavanja biti ovaj tjedan, ocito da ipak nece.
Ucite na nasem primjeru i ne izlazite na ispit prije nego odete na njezina predavanja jer bezveze gubite rok.

ivana4

kad su objavili prvu grupu predavanja, napisali su da druga počinje 31.1.2011. ali točan raspored predmeta će vjerojatno biti objavljen ovaj ili sljedeći tjedan, naravno ako nije došlo do promjena, ali tako je pisalo i još ništa nisu stavili na net ;)

Milka

O predavanjima se nista jos ne zna, a nama je prof. rekla kad nas je rusila da ce predavanja biti ovaj tjedan, ocito da ipak nece.
Ucite na nasem primjeru i ne izlazite na ispit prije nego odete na njezina predavanja jer bezveze gubite rok.
Ispravljam: rekla je da ce predavanja biti sljedeći mjesec:happy: a meni je čudno da budu kad su redovni rokovi u 2.mj a pisalo je da počinju od 31.siječnja tako da ce ipak možda i biti u 2.mj. Samo moramo pratiti obavijesti

Evo stavili su obavijest predavanja za drugu grupu predmeta. Poredbeno ustavno pravo biti ce 28.2. i 1.3. od 17 do 21 h, dvorana IX/I.kat,Gundulićeva 10

Kiki_p

Super, bas nam je lijepo prof zapaprila, sad znaci predavanja zavrsavaju tek 1.3. a u 3 mj nema rokova, dakle tek sredinom 4 mj mozemo izac na ispit,ma super!

jewel6

pozz..jel neko bio na predavanjima za vanredne u cet.i petak? kak je bilo, jel pricala profa kaj o ispitu, literaturi... thanx unaprijed

nea

pozz..jel neko bio na predavanjima za vanredne u cet.i petak? kak je bilo, jel pricala profa kaj o ispitu, literaturi... thanx unaprijed[/QUOTE

bilo nas je deset i profesorica je svima dala jedan dio iz svoje knjige Suvremeni franc. parlamentarizam za naučiti za ispit ( zapisala je tko je sve bio i koji smo zadatak dobili za ispit), a tri cure kojima je ostalo još samo par ispita do kraja, riješile su ispit već u petak kroz izlaganje na predavanju, pa moraju samo doći po ocjenu u 4.mj., imali smo ugodno druženje, i profesorica je odlična, jako dobro objašnjava. A što će biti s onima koji nisu došli na predavanje, ne znam... :unsure: Rekla je da ako nešto nije jasno, možemo doći na konzultacije četvrtkom u 11h, TMT 3

Milka

molim vas dal mi može netko poslat skriptu il nešto na email [email protected]
Nema skripte! Samo knjiga Suvremeni francuski parlamentarizam i ona iz Ustavnog od prve god., ali iz nje ništa nepita jer smatra da to znamo.
Ovisi jesi li redovni ili izvanredni jer redovni imaju kolokvije a izvanrednim na predavanju zada poglavlje iz knjige i napišeš kao referat i onda samo to odgovaras.
Bitno joj je da se dođe na predavanje!
Sretno! :)

Sonia

Jel na kraju treba cijela knjiga Suvremeni f. p. ili samo ona poglavlja koja su ranije navedena? U najnovijem vodiču ne pišu poglavlja, ali da pitam za svaki slučaj :zubo:

Milka

Jel na kraju treba cijela knjiga Suvremeni f. p. ili samo ona poglavlja koja su ranije navedena? U najnovijem vodiču ne pišu poglavlja, ali da pitam za svaki slučaj :zubo:
Treba cijela knjiga Suvremeni francuski parlamentarizam!

Sretno!

:)

Milka

Može li netko reći koji od ova tri ispita smjera je najlakše za proći???
KONZULARNO :)

Imaš skriptu na forumu od 13 str., naučiš za 2-3-dana, prof. jako ugodan ispitivač...uglavnom najlakši ispit sa smjera definitivno !!!
:)

Ula

Imam jedno pitanje dali mi netko može reći meni je rekla kolegica sa faksa da iz Poredbenog ustavnog prava prof. Kostadinov je rekla da joj je važno da znamo nekakve slućaje i da to pita za ispit gdje da to nađem ili mi može netko na pisati na forum .
Srdaćan pozdrav.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks