AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Pravo Europske unije

Gaby'10

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jel netko zna gdje je kabinet od prof.Vasiljevic i kad su konzultacije? jel potrebno prethodno se najaviti ili se moze samo doc,jer nisam iz Zg? hvala

martina_sk

Administrator
jel netko zna gdje je kabinet od prof.Vasiljevic i kad su konzultacije? jel potrebno prethodno se najaviti ili se moze samo doc,jer nisam iz Zg? hvala
najavi se prethodno jer je prof često odsutna. možeš mailom, većinom odgovara brzo. kabinet je negdje na ćm 4. odeš na stranici prava na djelatnike i nađeš tamo njen mail i kabinet.

Mateja766

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
evo pitanja od jucer ; upravna faza kod odgovornosti drzava za stetu, sud eu,nadleznosti opceg suda i suda i nesto sa drzavom ali se ne mogu sjetiti.uglavnom profa ti da karticu sa 3 pitanja i nema nekih dodatnih pitanja osim ako ti zeli pomoc da se sjetis .ma super je ugodan ispit,nema dugog ispitivanja,samo blag pogled profe sa druge strane! eto!

skne13

evo pitanja od jucer ; upravna faza kod odgovornosti drzava za stetu, sud eu,nadleznosti opceg suda i suda i nesto sa drzavom ali se ne mogu sjetiti.uglavnom profa ti da karticu sa 3 pitanja i nema nekih dodatnih pitanja osim ako ti zeli pomoc da se sjetis .ma super je ugodan ispit,nema dugog ispitivanja,samo blag pogled profe sa druge strane! eto!
jel nemaju svi koji prijave za jedan rok isti dan ispit?
i sutra je ispit u 11

aurelija

Šta je lakše za položit, ovo ili Poredbeno ustavno pravo?
Znam da svima nije isto...no evo, zanima me mišljenje većine...onih koji su polagali, spremali/ spremaju, imaju vlastita ili tuđa iskustva...
I vjerojatno nije isto da li si redovan ili izvanredan...jer kao redovan možeš riješit stvar preko kolokvija, koliko sam skužila...ugl., mene zanimaju izvanredni ili redovni koji nisu išli preko kolokvija...

I ako je bio tko na predavanjima za izvanredne koji su bili početkom ovog mjeseca tj. krajem prošlog...neka napiše bit...

Gaby'10

jel mi netko moze napisati link na kojem mogu naći presude,jer ne mogu ih nigdje naci...unaprijed zahvaljujem!

just_me

Iako je to dosta subjektivno, ali mislim da je lakše Poredbeno jer ga ima manje i lakši je ispit. Dok Pravo EU ipak ima više literature,a tu su i slučajevi koje treba dobro naučiti i razumjeti. Ako ti to išta pomaže Aurelija...

mopsy4ever

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel mi netko moze napisati link na kojem mogu naći presude,jer ne mogu ih nigdje naci...unaprijed zahvaljujem!
Nema linka nažalost, ali imaš na stranicama od prava knjigu pdf-u izbor sudskih presuda, u njoj ima većina, ili jednostavno guglaš tu knjigu pa si pročitaš te presude koje se ponavljaju :)

Šta je lakše za položit, ovo ili Poredbeno ustavno pravo?
Znam da svima nije isto...no evo, zanima me mišljenje većine...onih koji su polagali, spremali/ spremaju, imaju vlastita ili tuđa iskustva...
I vjerojatno nije isto da li si redovan ili izvanredan...jer kao redovan možeš riješit stvar preko kolokvija, koliko sam skužila...ugl., mene zanimaju izvanredni ili redovni koji nisu išli preko kolokvija...

I ako je bio tko na predavanjima za izvanredne koji su bili početkom ovog mjeseca tj. krajem prošlog...neka napiše bit...

Meni je bilo lakše pravo eu, ali sam ja išla na kolokvij, i usmeni je bio za veću ocjenu, ali su s nama odgovarala dva dečka i profesorica je bila više nego korektna, pita dva tri pitanja i više cilja na razumijevanje i nije škrta na ocjenama, a poredbeno mislim da treba više znati, baš naučiti ta pitanja koja se pojavljuju i znati pričati o tome, ali opet treba pogledat jedan i drugi predmet pa prosudit kaj ti je lakše za učiti :)

ivana

Ima li netko slučajeve?! trebala bih za ispit u 6 mjesecu...

puuuno hvaaala

nitko voljan pomoći :(

DANIJELA L

I ja bih molila kolegicu ako je moguće i meni proslijediti iste slučajeve za ispit koji bi htela izići također u 6 mjesecu, izvanredni sam student pa bi mi to puno pomoglo.
Dali postoji kakva skripta, ili koji je najbrži način da spremim taj ispit?

Unaprijed zahvaljujem !
mail :[email protected]

ivana

Ne razumijem, iz kojeg razloga mi ne želi objaviti post...tj.mora ići na provjeru uredništva

???

martina_sk

Administrator
Ne razumijem, iz kojeg razloga mi ne želi objaviti post...tj.mora ići na provjeru uredništva

???
ako forum automatski prepozna mail mora se odobriti post da provjerimo da nije objavljen mail za dijeljenje skripti koje nisu u skriptarnici. tako se želi navesti studente da pošalju skriptu uredništvu da ju stavi u skriptarnicu.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks