Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Svaki se ispit može slušati.da li se može slušati ispit tj.da li je netko slušao ovaj ispit?
najavi se prethodno jer je prof često odsutna. možeš mailom, većinom odgovara brzo. kabinet je negdje na ćm 4. odeš na stranici prava na djelatnike i nađeš tamo njen mail i kabinet.jel netko zna gdje je kabinet od prof.Vasiljevic i kad su konzultacije? jel potrebno prethodno se najaviti ili se moze samo doc,jer nisam iz Zg? hvala
jel nemaju svi koji prijave za jedan rok isti dan ispit?evo pitanja od jucer ; upravna faza kod odgovornosti drzava za stetu, sud eu,nadleznosti opceg suda i suda i nesto sa drzavom ali se ne mogu sjetiti.uglavnom profa ti da karticu sa 3 pitanja i nema nekih dodatnih pitanja osim ako ti zeli pomoc da se sjetis .ma super je ugodan ispit,nema dugog ispitivanja,samo blag pogled profe sa druge strane! eto!
Nema linka nažalost, ali imaš na stranicama od prava knjigu pdf-u izbor sudskih presuda, u njoj ima većina, ili jednostavno guglaš tu knjigu pa si pročitaš te presude koje se ponavljajujel mi netko moze napisati link na kojem mogu naći presude,jer ne mogu ih nigdje naci...unaprijed zahvaljujem!
Šta je lakše za položit, ovo ili Poredbeno ustavno pravo?
Znam da svima nije isto...no evo, zanima me mišljenje većine...onih koji su polagali, spremali/ spremaju, imaju vlastita ili tuđa iskustva...
I vjerojatno nije isto da li si redovan ili izvanredan...jer kao redovan možeš riješit stvar preko kolokvija, koliko sam skužila...ugl., mene zanimaju izvanredni ili redovni koji nisu išli preko kolokvija...
I ako je bio tko na predavanjima za izvanredne koji su bili početkom ovog mjeseca tj. krajem prošlog...neka napiše bit...
Imam jaaa, posaljem ti sutra samo mi ostavi mail tuIma li netko slučajeve?! trebala bih za ispit u 6 mjesecu...
puuuno hvaaala
nitko voljan pomoći
ako forum automatski prepozna mail mora se odobriti post da provjerimo da nije objavljen mail za dijeljenje skripti koje nisu u skriptarnici. tako se želi navesti studente da pošalju skriptu uredništvu da ju stavi u skriptarnicu.Ne razumijem, iz kojeg razloga mi ne želi objaviti post...tj.mora ići na provjeru uredništva
???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.